Maarten van Remmerden

Maarten van Remmerden

“In eerste instantie solliciteerde ik als orderpicker, maar ik ben begonnen bij de aankomst goederen en vrij snel werd ik contactpersoon voor onze externe transporteur. Nu ben ik teamleider van de chauffeurs en verantwoordelijk voor alle transport vanuit Arnhem. Ik ben 8 maanden projectleider van het project transport geweest. Dat wordt nu in de praktijk gebracht en dat is erg leuk om te zien.

Iedereen die de ambitie heeft om te groeien, kan de vrijheid pakken. Er worden trainingen aangeboden, maar je kunt ook zelf een training kiezen. Ik heb trainingen gevolgd om te komen waar ik nu ben. Toch heb ik het meeste geleerd van mijn managers en supervisor.

Ik ga met plezier naar mijn werk. Burghouwt groeit en daardoor is het druk, desalniettemin hangt er een ontspannen sfeer. Er wordt open met iedereen omgegaan, of je nou manager of orderpicker bent. Dat is het voordeel van een familiebedrijf. Steven Burghouwt kent iedereen persoonlijk. Zit je een vrijdagmiddagborrel te drinken? Dan gaat het vooral niet over werk. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden riant en ze worden steeds moderner met de tijd. Burghouwt geeft de ruimte om privé en werk met elkaar te combineren.

Maarten van Remmerden (33), 4 jaar bij Burghouwt.