Koop in de periode 1 december 2023 t/m 29 februari 2024 een actieproduct en kies binnen een jaar na registratie een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel en krijg deze gratis. Dit geldt op alle LXT 18 V machines en alle XGT 40 V Max machines, combisets en lampen excl. tuinmachines, met een adviesprijs boven €199 excl. BTW. Registreer op makita.nl/aanbieding of in de Makita app.

Koop. Kies. Krijg

Wat is de Makita Cadeauwinkel?
Als je een actieproduct hebt gekocht bij Burghouwt kun je dat in de Mijn Makita app of op de website registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen. In deze nieuwe actievorm biedt Makita een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je account. De Cadeaupunten kan je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op = op. Neem hier een kijkje in de Makita cadeauwinkel

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. Koop een een LXT18V machine of een XGT40V Max, registreer je actiemachine in de app of op de website van Makita. Daar maak je eerst een account aan als je die nog niet hebt. Vervolgens doorloop je de stappen en kies je je cadeau.

Welke machines doen er mee?
De actie geldt op alle LXT 18 V machines en alle XGT 40 V Max machines, combisets en lampen excl. tuinmachines, met een adviesprijs boven €199 excl. BTW. Twijfel je of je aangekochte machine je recht geeft op cadeaupunten, of wil je graag weten hoeveel cadeaupunten je ontvangt? Check dan onderstaand document.BELANGRIJK 

  • Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  • Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode).
  • De cadeaupunte zijn tot een jaar na registratie geldig.
  • Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.
  • De actie is alleen geldig voor inwoners woonachtig in de EU.
  • Kopers moeten zich in geval van garantie of reparatie melden bij Burghouwt en niet bij Makita.