Isolatiezagen

Burghouwt richt zich op het geven van het juiste advies voor iedere klus. En dat zie je ook terug in ons assortiment isolatiezagen, waar ook de juiste isolatiezaag voor jouw klus tussen zit. Bij het maken van een keuze is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aandachtspunten. Bepaal jouw prioriteiten en neem de aandachtspunten mee, zodat je zeker weet dat je de juiste isolatiezaag aanschaft voor jouw klus.

Lees meer

Alles over de werking van isolatiezagen

Zoals de naam al doet vermoeden zijn isolatiezagen gemaakt om isolatiemateriaal te zagen. Het maakt hierbij niet uit om wat voor soort materiaal het gaat: vrijwel ieder soort isolatiemateriaal is met deze machine te zagen. Je kunt niet alleen minerale, maar ook natuurvezel isolatiemateriaal en PUR isolatieplaten met de isolatiezaag bewerken. Hoe beter de zaag, hoe efficiënter en strakker het materiaal gezaagd kan worden. Het gebruik van een isolatiezaag zorgt niet alleen voor een lagere werkbelasting, maar zorgt ook voor een veel sneller en vaak ook strakker resultaat.

Burghouwt’s keuze: de beste isolatiezaag

Burghouwt kiest voor Festool als het beste merk isolatiezagen. Het merk staat garant voor innovatie en kwaliteit: je bent verzekerd van een flexibele machine waarmee je ieder isolatiemateriaal kunt doorzagen, zacht of vast. Het is zelfs mogelijk het dikste isolatiemateriaal moeiteloos door te zagen. Dit komt mede door de zaagbladen met een zaagdiepte van 350 mm. De Festool isolatiezaag zorgt er niet alleen voor dat het een stuk makkelijker is om een woning te isoleren, maar het gaat ook veel sneller. De werkbelasting wordt verlaagd en daarnaast werk je ontspannen met deze machine. Kortom, Festool is Burghouwt’s keuze als het gaat om een innovatieve isolatiezaag van topkwaliteit.

In 4 stappen naar de beste isolatiezaag

  • Bepaal de toepassing: voor iedere klus is de beste isolatiezaag te vinden. Wil je isolatiemateriaal zo recht en strak mogelijk zagen, dan kun je een van de reguliere isolatiezagen aanschaffen.
  • Kijk naar de zaagdiepte: hoe dieper de zaagdiepte, hoe dikker het materiaal is dat je kunt zagen. Het is daardoor belangrijk goed te kijken naar het materiaal dat gezaagd moet worden, zodat je hierin de beste keuze kunt maken.
  • Controleer het vermogen: het vermogen van een isolatiezaag wordt uitgedrukt in Ah. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger het apparaat en hoe beter het mogelijk is om snel en strak te werken.
  • Bekijk de extra’s: er zijn machines waar je te maken krijgt met handige extra’s. Zo heeft Festool isolatiezagen die zijn voorzien van een extra laag gewicht dankzij het Li-HighPower accupack en een zeer krachtige en duurzame motor waar je lang mee kunt doen.