Decoupeerzagen

Burghouwt helpt iedere vakman met het vinden van het beste gereedschap, zodat jij jouw klus goed kunt uitvoeren. Je vind hier dan ook een uitgebreid assortiment van decoupeerzagen bij Burghouwt. Ook kun je hier meteen terecht voor meer informatie over het gebruik van dit type gereedschap en lees je alles over het vinden van de beste decoupeerzaag. Bekijk Burghouwt’s keuze in de beste decoupeerzaag en lees hoe je in 5 stappen de juiste decoupeerzaag voor jouw klus aanschaft.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Waarvoor gebruik je een decoupeerzaag?

Je gebruikt een decoupeerzaag voor het uitzagen van zowel bochten als rechte stukken. De decoupeerzaag is een elektrische zaag waarmee het goed mogelijk is om ronde vormen uit te zagen. Deze zaag heeft een voetstuk die je op het materiaal kunt zetten; op deze manier is het eenvoudig om de lijn die je wilt uitzagen te volgen. Als je iets gedetailleerd moet zagen is de decoupeerzaag een aanrader. Ga je grote platen zagen? Dan is dit type zaag wellicht een minder goede keuze. Bij een decoupeerzaag geldt: hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de machine. De pendelfunctie op de decoupeerzaag zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel rechte lijnen zaagt. Het is daardoor heel goed mogelijk snel te werken.

Burghouwt’s keuze in de beste decoupeerzaag

Burghouwt kiest voor Bosch, Makita en Festool als beste merken voor de decoupeerzaag. Deze drie merken staan aan de top als het gaat om zaagmachines: de decoupeerzagen van de merken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn de merken altijd bezig met het verbeteren van de producten, waardoor je kiest voor innovatieve en kwalitatieve decoupeerzagen. De eenvoudige bediening, de aanwezigheid van handige extra’s en de goede en strakke resultaten zijn slechts enkele van de voordelen waar je mee te maken krijgt met de keuze in een decoupeerzaag van een van deze topmerken. Bosch, Makita en Festool zijn Burghouwt’s keuze in de beste decoupeerzaag.

In 5 stappen naar de juiste decoupeerzaag

 • Bepaal de toepassing: ga je figuren zagen of wil je snel een rechte lijn zagen in diverse materialen? Dan is de decoupeerzaag de beste keuze. Er zijn ook gevallen waarbij dit type zaag een minder goede keuze is. Bekijk of de decoupeerzaag bij jou klus past.
 • Bekijk het vermogen: hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de decoupeerzaag en hoe beter deze werkt. Het is dan ook slim om hier naar te kijken voordat je een definitieve keuze maakt.
 • Accu of netstroom: zit er een stopcontact in de buurt, dan is een decoupeerzaag op netstroom de beste keuze. Als je jouw zaagklus ergens wilt uitvoeren waar je geen stopcontact hebt of als je veel bewegingsvrijheid wilt is de decoupeerzaag op accu een goede keuze.
 • Kies een ergonomisch handvat: kies je voor de beugelgreep of de T-handgreep? Een zaag met T-handgreep is op diverse manieren te gebruiken is, waardoor je nog nauwkeuriger te werk kunt gaan.