Cirkelzaagtafels

Burghouwt helpt jou graag met het goed uitvoeren van je klus: je bent hier dan ook op de juiste plek voor een ruim aanbod van cirkelzaagtafels. Met de juiste cirkelzaagtafel ben je in staat om jouw cirkelzaag optimaal te kunnen gebruiken en daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van de optimale veiligheid. Voordat je een keuze maakt is het van belang dat je weet waar je naar op zoek bent en welke eisen jij stelt aan goede beglazingskit. Hier lees je de belangrijkste aandachtspunten, ontdek je Burghouwt’s keuze en kies jij de juiste cirkelzaagtafel.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over cirkelzaagtafels

Het grote voordeel van een cirkelzaagtafel is dat je het te zagen materiaal veel makkelijker en beter kunt vasthouden omdat je beide handen tot je beschikking hebt. Daarnaast biedt de cirkelzaagtafel ook een stuk meer veiligheid. Een cirkelzaag is ideaal wanneer je in een materiaal als hout, aluminium of kunststof wilt zagen. De zaag is in hoogte verstelbaar, waardoor je met veel gemak de cirkelzaag bediend. Met de handige stofafzuiger op je zaagtafel heb je ook nooit last van stof tijdens het zagen.

Burghouwt’s keuze in de beste cirkelzaagtafel

Burghouwt kiest voor Festool, Bosch en Makita als beste merken voor cirkelzaagtafels. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit die beide merken aanbieden, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Zo biedt Festool een handig en flexibel apparaat dat niet alleen meer veiligheid biedt, maar ook zorgt voor splintervrije sneden. De handige CLEANTEC-afzuigmof zorgt voor een goede afzuiging van stof, waardoor je gezonder en beter kunt werken. Makita heeft daarnaast ook een ruim assortiment van cirkelzaagtafels met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Makita en Bosch staan bekend om het praktische en makkelijk te gebruiken gereedschap en ook de cirkelzaagtafels van dit merk zijn hier een voorbeeld van. Festool, Bosch en Makita zijn dan ook Burghouwt’s keuze als het gaat om een betrouwbare en flexibele cirkelzaagtafel.

Zo schaf je de juiste cirkelzaagtafel aan

Wil je weten hoe je een goede cirkelzaagtafel aanschaft? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

  • Onderstel en werkhoogte: een zaagtafel zonder onderstel is makkelijk te vervoeren, maar een zaagtafel met onderstel is erg flexibel. Het is aan jou om te bepalen wat je makkelijk vindt.
  • Tafelbreedte: kijk naar de breedte van de zaagtafel en het materiaal dat je wilt zagen. Het materiaal moet goed genoeg ondersteunt worden.
  • Vermogen: het vermogen van cirkelzaagtafels loopt uiteen, van 1000 tot 1800 Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de zaag.
  • Zaagdiepte: een cirkelzaagtafel heeft een maximaal instelbare zaagdiepte, deze verschilt per model. Controleer dit van tevoren zodat de zaagdiepte voldoende is voor de materialen die je gaat zagen.