Zaagmachines

Stel: je wilt aan zaagmachine aanschaffen waarmee je een klus makkelijker en sneller kunt uitvoeren. Een goed idee, maar hoe weet je nu wat de beste keuze is? Met de ruime keuze in zaagmachines is het lastig om te weten wat de juiste optie is. Burghouwt staat klaar om je te helpen in je keuze. Ons doel is om het vinden en gebruiken van gereedschap voor iedereen zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Dat zie je terug in ons assortiment zaagmachines, waar je duidelijk advies vindt voor jouw volgende aankoop. Bekijk hier hoe je in 4 stappen de beste zaagmachine voor jouw klus aanschaft.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bekijk alle soorten zaagmachines

Er zijn heel wat zaagmachines waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een afkortzaag, een decoupeerzaag, een handcirkelzaag of een reciprozaag? Het is belangrijk om te weten welke zaag voor welke klus geschikt is. Hier vind je dan ook een overzicht van de meest bekende zaagmachines en de toepassing:

 • Decoupeerzaag: de beste keuze in fijne zaagsneden en een grote wendbaarheid, bijvoorbeeld voor het zagen van figuren of het afronden van hoeken.
 • Cirkelzaag: voor het zagen in hout, aluminium en kunststof, bijvoorbeeld bij groot plaatmateriaal of houten planken.
 • Afkortzaag: de beste tool voor precies zagen in hout, aluminium en laminaat
 • Zwaardzaag: de keuze in het zagen van hard isolatiemateriaal, het combineert de voordelen van een kettingzaag en een cirkelzaag.
 • Reciprozaag: geschikt voor grof en zwaar zaagwerk, zoals het zagen van dikke takken of kunststof buizen.

Kies de beste zaagmachine in 4 stappen

 • Toepassing: het is belangrijk om eerst na te gaan wat voor soort zaagmachine je nodig hebt voor je klus en wat voor soort materiaal je wilt zagen. Op basis hiervan bepaal je het type zaagmachine dat jij nodig hebt.
 • Topmerken: merken als Makita, Festool en Bosch zijn stuk voor stuk te vinden in het assortiment zaagmachines van Burghouwt. Bepaal welk merk voor jou de beste keuze is, op basis van prijs-kwaliteit, functies en extra’s.
 • Vermogen en functies: kijk naar het vermogen van de machine en de extra functies die worden aangeboden. Ook extra’s als ergonomische handvatten of ingebouwde ledverlichting spelen een rol in het maken van een keuze.
 • Keuze maken: heb je een zaagmachine gevonden die aan jouw wensen voldoet? Je kunt bij Burghouwt altijd de beste zaagmachine vinden voor jouw klus.

Burghouwt’s keuze in zaagmachines

Burghouwt kiest voor Festool, Bosch en Makita als beste merken voor zaagmachines. Of je nu op zoek bent naar een kwalitatieve cirkelzaag of een goede afkortzaag: er is van beide merken een ruim aanbod. Dit betekent dat je altijd het gereedschap kunt vinden dat aan jouw wensen voldoet. De goede prijs-kwaliteitsverhouding, de drang naar vernieuwing en het ontwerpen van ergonomische apparatuur maakt dat merken als Festool en Makita tot de top behoren. Wanneer je professioneel en betrouwbaar gereedschap wilt aanschaffen is het zeker een aanrader om deze merken te gaan ontdekken. Burghouwt heeft een ruim assortiment zaagmachines van beide merken in de webshop.