Tuinmachines

Goede tuinmachines zijn onmisbaar in iedere tuin. Hiermee zorg je niet alleen voor een nette uitstraling, maar ben je ook nog eens veel beter in staat om alles goed te onderhouden. Burghouwt begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een goede tuinmachine aan te schaffen: daarom helpen we je graag met het vinden van een kwalitatieve tuinmachine, zodat jij hier optimaal gebruik van kunt maken. Bekijk hier ook Burghouwt’s keuze in de beste tuinmachines.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Aandachtspunten: tuinmachines kiezen

Voordat je een tuinmachine gaat aanschaffen is het goed om te weten waar je op moet letten. Hier vind je een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten:

 • Type machine: bepaal eerst wat je wilt gaan doen en wat voor soort tuinmachine je hiervoor nodig hebt. Wil je altijd een strak gazon? Kies dan voor een goede grasmaaier. Voor een nette haag is een heggenschaar een onmisbare tool.
 • Vermogen: een goede tuinmachine heeft een hoog vermogen, waardoor je te maken hebt met veel kracht.
 • Gebruiksgemak: een goede tuinmachine is niet te zwaar, is compact en gemakkelijk in gebruik. Let daarom op het gewicht, de omvang en de extra’s die worden aangeboden om het gebruik makkelijker te maken.

Burghouwt’s keuze: de beste tuinmachine

Burghouwt kiest voor Makita als het beste merk voor tuinmachines. Of je nu een grasmaaier zoekt, een kettingzaag, een bladblazer, een combisysteem of een van de andere machines voor de tuin: deze zijn allemaal beschikbaar bij Makita. Makita staat voor innovatie en kwaliteit. Dit betekent dat je zeker bent van een kwalitatieve machine waar je jouw tuin weer helemaal strak en netjes mee krijgt. Ook als je op professioneel vlak naar een tuinmachine zoekt is Makita het merk met een uitgebreid assortiment van kwalitatieve apparaten. Kortom: Makita biedt gebruiksgemak en kwaliteit, precies wat je nodig hebt in je zoektocht naar een goede tuinmachine.

Alle soorten tuinmachines die jij kunt aanschaffen

Tuinmachines zijn verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen. Een ding hebben ze gemeen, je kunt ze allemaal gebruiken voor in de tuin. Maar welke machines worden het meest gebruikt in de tuin en zijn in vrijwel iedere tuin onmisbaar? Dat lees je hier:

 • Heggenschaar: deze machine is verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Welke je ook kiest, je bent verzekerd van een goed apparaat voor het netjes maken van iedere heg.
 • Grasmaaier: hiermee zorg je ervoor dat het gras in de tuin er altijd perfect bij ligt. Grasmaaiers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen: van elektrisch en benzine tot robot grasmaaiers.
 • Trimmer: tuinonderhoud is niet hetzelfde zonder een trimmer. Hiermee werk je jouw gazon bij en zorg je voor een prachtig resultaat.
 • Bladblazer: ongewenste bladeren in de tuin? Een bladblazer zorgt ervoor dat je oprit binnen mum van tijd helemaal vrij is van bladeren.
 • Kettingzaag: voor het weghalen van takken of snoeien van bomen is een kettingzaag een aanrader.