Elektrische tackers

Een klus begint met het aanschaffen van de juiste materialen en goed gereedschap. Burghouwt staat dan ook voor je klaar met goed advies. Snel en krachtig werken doe je met een elektrische tacker: het is belangrijk om de juiste keuze te maken tussen een ruim aanbod van elektrische tackers. Waar moet je op letten als je dit gereedschap wilt aanschaffen en wat is volgens ons de beste elektrische tacker die jij kunt vinden? Hier vind je alle belangrijke informatie over het vinden van de juiste elektrische tacker voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zo werken elektrische tackers

Een elektrische tacker is vergelijkbaar met een pneumatische tacker. Het enige verschil is dat het apparaat elektrisch werkt en daardoor heb je geen compressor nodig voor de luchtdruk. De elektrische tacker is geschikt voor zowel dik als dun materiaal. Een groot voordeel van de tacker op elektriciteit is dat het apparaat meer bewegingsvrijheid biedt en daarnaast zeer licht van gewicht is. Het is goed mogelijk om een elektrische tacker met accu aan te schaffen, maar er zijn ook modellen die op netstroom werken.

In 4 stappen naar de juiste elektrische tacker

  • Bekijk het aanbod: er zijn heel veel soorten elektrische tackers te vinden. Het is eerst belangrijk om te zien wat het aanbod is, welke merken er beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn. Bekijk ook wat voor soort elektrische tacker voor jou de beste keuze is: een model op accu of een apparaat dat werkt op netstroom?
  • Vergelijk de functies: een goede elektrische tacker biedt een instelbare inslagdiepte, zodat je altijd weet dat je spijker of nietje diep genoeg in het materiaal zit. Deze functie is onmisbaar.
  • Let op details: veel elektrische tackers hebben onderling verschillen, bijvoorbeeld in het vermogen of de aanwezigheid van verschillende extra’s. Vind je het belangrijk om gebruik te kunnen maken van ledverlichting of wil je extra beveiliging tegen droogschieten? Deze modellen zijn beschikbaar.
  • Maak je keuze: nu je weet wat belangrijke punten zijn, is het veel beter mogelijk om een goede keuze te maken. Kijk naar de beschikbare merken, functies, details en het gebruiksgemak. Zo kies je de juiste elektrische tacker voor jouw klus.

Burghouwt’s keuze: de beste elektrische tacker

Burghouwt kiest voor Makita als beste merk voor elektrische tackers. Deze keuze komt voort uit de veelzijdigheid en flexibiliteit die Makita biedt in het gereedschap. Een Makita elektrische tacker voldoet niet alleen aan de belangrijkste eisen, maar is ook voorzien van enkele handige extra’s. Bij Makita staat gebruiksgemak hoog in het vaandel en dat is terug te zien bij de elektrische tackers van dit merk. De lage terugslag, de ledverlichting voor beter zicht en het smalle neusstuk maken de Makita elektrische tacker zeer geschikt voor iedere gebruiker.