Tegelslijpers

Burghouwt staat klaar voor iedere vakman: we voorzien doe-het-zelvers en professionals van goed advies over het vinden van het beste gereedschap. In je zoektocht naar een goede tegelslijper kun je tegen een aantal zaken aanlopen. Hoe kies je nu de beste tegelslijper en wat raadt Burghouwt aan? Hier vind je alle informatie over deze slijpmachine en ontdek je hoe je in 4 stappen de beste tegelslijper voor jouw klus vindt. Zo klaar jij iedere klus en ben je verzekerd van het hoogst haalbare resultaat.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over tegelslijpers

Tegelslijpers zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Over het algemeen gebruik je dit apparaat voor het op maat zagen van materialen, zoals tegels en natuursteen. De tegelslijper biedt verschillende voordelen, waaronder het feit dat je met dit apparaat zeer nauwkeurig kunt werken. Of je nu bij randen moet werken of middenin het materiaal: hier zijn de tegelslijpers uitermate geschikt voor. Een goede tegelslijper is ook welkom voor het maken van uitsnijdingen in wanden en vloeren om zo bijvoorbeeld beschadigingen te herstellen. Voor scheursanering is een tegelslijper zeer goed te gebruiken.

In 4 stappen naar de juiste tegelslijper

  • Merken: een belangrijke stap is het ontdekken van de verschillende merken voor tegelslijpers. Bij Burghouwt vind je tegelslijpers van vooraanstaande merken als Makita en Festool.
  • Aandrijving: er zijn tegelslijpers op netstroom en tegenslijpers op accu. Een accu tegelslijper is enorm wendbaar en flexibel, terwijl tegelslijpers op netstroom juist weer meer vermogen bieden.
  • Functies: kijk goed naar de functies die een tegelslijper heeft, zoals een afzuigkap voor stof. Hierdoor is het goed mogelijk om in binnenruimtes te werken.
  • Gebruiksgemak: er zijn een aantal tegelslijpers die extra’s bieden voor meer gebruiksgemak. Denk hierbij aan zicht op de aftekenlijn dankzij een open constructie of een laag gewicht en ergonomisch handgrepen.

Burghouwt’s keuze: de beste tegelslijper

Burghouwt kiest voor Festool en Makita als de beste merken voor een tegelslijper. Beide merken hebben een groot aanbod van slijpers voor tegels en andere harde materialen. De keuze is gebaseerd op de gebruiksvriendelijkheid die de producten van beide merken aanbieden. Zo staat Festool bekend om de ergonomische apparaten die niet alleen prettig in de hand liggen, maar ook veel zicht bieden op de aftekenlijn. Een Makita tegelslijper is zeer krachtig, voorzien van een 360 graden draaibare stofzuigaansluiting en een compact formaat. Kortom, Festool en Makita bieden genoeg voordelen in je zoektocht naar een juiste tegelslijper voor jouw klus.