Slijpmachines

Onder het mom ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ staat Burghouwt voor je klaar met het juiste advies. Dit zie je in ons assortiment slijpmachines, waar je zeker de juiste slijpmachine kunt vinden voor jouw klus. Voordat je een keuze maakt is het goed om je prioriteiten op een rij te zetten en om de aandachtspunten in je op te nemen. Zo vind je in slechts een paar stappen de juiste slijpmachine voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hoe kies je de beste slijpmachine?

Het is belangrijk om te weten hoe je de juiste slijpmachine aanschaft. Met het aanschaffen van een goed gereedschap ben je verzekerd van betere resultaten. Hoe kies je de juiste slijpmachine voor jouw klus? Dat lees je hier:

 • Toepassing: er zijn verschillende soorten slijpmachines met ieder hun eigen toepassing. De haakse slijper is geschikt voor het slijpen van tal van materialen, waaronder metalen. De rechte slijper is voor de precieze slijpwerkzaamheden. Een afkortslijper is ideaal voor het afkorten van metalen. Bepaal wat voor jouw klus de beste keuze is.
 • Vermogen: een kleine slijpmachine heeft een kleine motor en dus ook een lager vermogen, vaak tussen de 500 en 800 Watt. Dit is prima voor de klussen in en rondom je woning. Hiervoor is een grotere slijpmachine beter geschikt, met een vermogen van gemiddeld 2000 Watt.
 • Ergonomie: omdat je een slijpmachine langere tijd vasthoudt, is het wel zo prettig als je hier geen hinder van ondervindt. Ga dan ook op zoek naar een slijpmachine met een laag gewicht en een zo compact mogelijke omvang.

Burghouwt’s keuze in de beste slijpmachines

Burghouwt kiest voor Bosch en Makita als de beste merken voor slijpmachines. Deze keuze komt voort uit de kwaliteit en brede mogelijkheden van beide merken in het assortiment. Boch kent tal van kwalitatieve en flexibele slijpmachines voor diverse doeleinden. Daarnaast kies je ook altijd voor een slijpmachine met een krachtige motor en een doeltreffende afzuiging. Makita heeft eveneens zeer goede slijpmachines in het assortiment. Alle Makita slijpmachines zijn gemaakt om het jou zo veilig mogelijk te maken. Dit zie je terug in de extra’s zoals accu met snellader, Active Feedback Sensing Technology, Auto-Start Wireless Systeem en herstartbeveiliging.

Alles over de werking van slijpmachines

Een slijpmachine is niet voor niets een zeer geliefd gereedschap onder zowel professionals als doe-het-zelvers. De flexibiliteit en brede inzetbaarheid maken de machine een onmisbare schakel in de gereedschapskist. Een slijpmachine bestaat in meerdere uitvoeringen, waardoor het erg gemakkelijk is om precies de juiste slijpmachine te kiezen voor jouw klus. Van kleine reparatietaken in en rondom huis tot hobby en grote klussen: je voert het allemaal uit met een goede slijpmachine. Met de keuze in de juiste slijpmachine ga je veel plezier ervaren en kun je lange tijd profiteren van je nieuwe aanwinst.