Slagmoersleutels

Burghouwt wil iedereen helpen met het vinden van het juiste gereedschap voor iedere klus. Hier vind je het complete assortiment van slagmoersleutels, waarmee je tal van verbindingen maakt of juist losmaakt. De juiste slagmoersleutel zorgt ervoor dat je snel en vakkundig te werk kunt gaan. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent en welke eisen er worden gesteld aan een goede slagmoersleutel. Bekijk hier de beste keuze van Burghouwt en schaf de juiste slagmoersleutel aan.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wanneer gebruik je een slagmoersleutel?

Je gebruikt een slagmoersleutel wanneer je bouten en moeren los of vast wilt draaien. De slagmoersleutel wordt ook wel een slagmoeraanzetter genoemd. Het is goed mogelijk de slagmoersleutel te combineren met een momentsleutel, welke je vaak gebruik voor het fijnere werk. Een goede slagmoersleutel werkt op een accu: dit maakt het mogelijk om nog nauwkeuriger en sneller te werken. Zo voer je iedere klus goed uit en ben je verzekerd van goede resultaten. Het maakt niet uit in welk materiaal je bouten of moeren wilt losmaken of bevestigen. De slagmoersleutel is geschikt voor hout, beton of metaal. Een slagmoersleutel biedt zeer veel voordeel en tijdbesparing.

Burghouwt’s keuze in de beste slagmoersleutel

Burghouwt kiest voor Makita en Bosch als beste merken voor een slagmoersleutel. De kwaliteit van Makita gereedschap is onomstreden: zowel de doe-het-zelvers als de professionele vakmannen weten hoe goed de producten van dit merk zijn. Het is dan ook niet voor niets dat de slagmoersleutels van Makita tot de top behoren. De slagmoersleutel van Makita heeft een autostop modus waarmee de machine automatisch stopt als de moer of bout voldoende is losgedraaid. Verder biedt Makita slagmoersleutels met een duurzame en energiezuinige koolborstelloze motor en kun je kiezen voor modellen met zeer veel kracht, tot wel 1800 Nm.

Aandachtspunten voor slagmoersleutels kiezen

 • Toepassing: het is belangrijk om een goede slagmoersleutel te kiezen waarmee je bouten en moeren vast en los kunt maken. Kijk naar het materiaal en hoe stevig de verbinding is of moet zijn. Zo kun je de beste slagmoersleutel kiezen.
 • Topmerken: bekijk de topmerken van slagmoersleutels. onder andere het merk Makita heeft kwalitatieve slagmoersleutels in het assortiment. Deze bekijk je gemakkelijk en snel op Burghouwt.nl.
 • Maximale koppel: hoe hoger de koppel (Nm), hoe krachtiger het apparaat werkt en hoe makkelijker het is om een bout of moer los te draaien.
 • Aandrijving: een accu slagmoersleutel gebruik je voor de lichte klussen, terwijl je een elektrische slagmoersleutel gebruikt voor de middelzware klussen. Kijk goed naar de klus die je moet uitvoeren en de kracht die je hierbij nodig hebt.
 • Ergonomie: een goede slagmoersleutel moet prettig vast te houden zijn, niet te zwaar zijn en is daarnaast makkelijk overal mee naartoe te nemen.