Vlechtmachine

Iedere klus wordt makkelijker zodra je de juiste materialen gebruikt. Burghouwt staat dan ook voor je klaar met het juiste advies. Snel werken doe je met een vlechtmachine, maar het is wel belangrijk om het juiste gereedschap te kiezen. Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van dit gereedschap en wat is de beste vlechtmachine waar je volgens ons jouw klus mee kunt uitvoeren? Hier vind je alle belangrijke informatie over het vinden van de beste vlechtmachine.

Lees meer

Hoe wordt de vlechtmachine gebruikt?

De vlechtmachine wordt gebruikt voor het vlechten van ijzer. IJzerdraad aan elkaar vlechten gaat met dit stuk gereedschap een stuk sneller. Je bespaart hiermee tijd én kracht. De vlechtmachine zorgt ervoor dat je twee draden aan elkaar kunt hechten. Met de ene hand houdt je het apparaat vast en de andere hand heb je vrij om de slang van de haspel te trekken. Iedereen kan overweg met een vlechtmachine: zowel ervaren monteurs als amateur-klussers. De vlechtmachine wordt meestal gebruikt voor het vlechten van betonijzer, voor bijvoorbeeld het installeren van een vloerverwarming.

Aandachtspunten: stappenplan vlechtmachine kiezen

-
 • Juiste model: er zijn verschillende modellen beschikbaar. Welke voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Kijk daarom goed naar de uitvoeringen die verkrijgbaar zijn voordat je een keuze maakt.
 • -
 • Accu: het is belangrijk om naar de capaciteit van de accu te kijken, maar ook naar het type accu dat in de vlechtmachine geplaatst kan worden. Hoe hoger de accucapaciteit, hoe beter de prestaties.
 • -
 • Motor: een goede vlechtmachine is voorzien van een energiezuinige en koolborstelloze motor die zorgt voor efficiënt gebruik.
 • -
 • Vlechtcapaciteit: de vlechtcapaciteit zegt iets over de hoeveelheid bindingen die gedaan kunnen worden. De accucapaciteit heeft veel invloed op de vlechtcapaciteit.
 • -
 • Instellingen: kijk goed naar de instellingen die een vlechtmachine heeft. Kijk bijvoorbeeld naar de bindkracht en de aanwezigheid van accubeveiliging.
 • -
 • Bediening: een goede vlechtmachine kun je met één hand bedienen, zodat je jouw andere hand vrij kunt gebruiken en nog sneller werkt.

Burghouwt’s keuze: de beste vlechtmachine

Burghouwt kiest voor Makita als de beste merk vlechtmachine. Deze keuze is gebaseerd op de hoge kwaliteit die al het gereedschap van Makita heeft. De prijs-kwaliteitverhouding en de levensduur zijn belangrijke graadmeters. Ook ben je bij gereedschap van Makita verzekerd van innovatie en verbetering, waardoor je zeker bent van een absoluut topproduct. De Makita vlechtmachine is flexibel inzetbaar met meerdere soorten accu’s, heeft een goede accubeveiliging en biedt daarnaast vlechtcapaciteit voor zowel 2 als 4 betonijzers. Met de beste vlechtmachine ben jij verzekerd van de perfecte uitvoering van je klus.