Koeling

Op zoek naar een goede koeling? Bij Burghouwt begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goede producten aan te schaffen en ook accessoires vallen hieronder. De waarde van een kwalitatief product is dat je er jarenlang gebruik van kunt maken. Het is dan ook slimmer om te investeren in een goed product. Daar zijn we bij Burghouwt voorstander van, en daarom vind je bij ons alleen de beste producten. Goede koeling vinden? Hier lees je alles over je mogelijkheden en kun je direct ons aanbod bekijken.

Lees meer

De waarde van goede koeling

Goede koeling is in veel gevallen erg belangrijk. Vooral als je eten of drinken mee wilt nemen naar de werkplaats, maar de hele dag in de warme zon werkt. Dit komt de kwaliteit van je eten of drinken niet ten goede. Het aanschaffen van een koeling is dan de perfecte oplossing: een kwalitatieve koeling zorgt ervoor dat eten, drinken en andere producten goed koel blijven. Je hebt daarnaast ook de keuze uit speciale koel- en vriesboxen die nog meer handige extra’s bieden.

In 3 stappen naar de beste koeling

-
  • Stap 1: Wat wil je koelen? Kijk eerst naar wat je wilt gaan koelen met de koeling. Wil je alleen drinken koelen of vind je het ook belangrijk als je veel andere spullen kwijt kunt? Op deze manier bepaal je welke omvang een koelbox moet hebben en ben je ervan verzekerd dat je hier optimaal gebruik van gaat maken.
  • -
  • Stap 2: Welke functies zijn belangrijk? Een koelbox moet natuurlijk een goede koelfunctie hebben, maar wellicht wil je ook kunnen vriezen of zelfs opwarmen. Er zijn genoeg koelboxen met meerdere handige functies. De aanwezigheid van een flessenopener of USB-aansluiting is ook geen overbodige luxe. Dit zijn stuk voor stuk punten waar je op kunt letten bij de aanschaf van een koeling.
  • -
  • Stap 3: Welke merken zijn beschikbaar? Er zijn koelboxen verkrijgbaar van diverse merken. Makita is een van de merken waar je als professional terecht kunt voor goede koelboxen.
  • -
  • Stap 4: Wat is het gewicht? Een goede koelbox die van heel wat belangrijke functies en extra’s is voorzien weegt niet niks. Gemiddeld weegt een goede koelbox ongeveer 14 kg, het is dan ook slim om op zoek te gaan naar een koeling die niet zwaarder is dan 14 kg.

Burghouwt’s keuze: de beste koeling

Burghouwt kiest voor Makita als beste merk voor professionele koeling. De koel-en vriesbox van Makita biedt alles wat je nodig hebt voor gemak en kwaliteit. Zo kun je niet alleen heel gemakkelijk drinken en eten koelen, maar is het ook mogelijk om te verwarmen. De accu van 5,0 Ah biedt de mogelijkheid om vier uur lang te vriezen op -18 graden. Je kunt daarnaast 14 uur koelen op 5 graden en zelfs 3 uur lang verwarmen op 60 graden. De koel-vriesbox van Makita is op alles voorbereid en is hiermee het complete product voor iedere klusser. Makita is Burghouwt’s keuze als het gaat om een geavanceerde koelbox die van alle gemakken is voorzien en ruimte biedt voor heel veel spullen.