Draadeindscharen

Burghouwt helpt jouw graag met het correct en snel uitvoeren van je klus: er is dan niet voor niets een breed assortiment te vinden aan handige machines. De juiste draadeindschaar biedt een breed scala aan mogelijkheden. Voordat je een keuze maakt is het van belang dat je weet waar je precies naar op zoek bent en welke prioriteiten jij stelt aan een goede draadeindschaar. Hier lees je alles over de belangrijkste aandachtspunten, ontdek je Burghouwt’s keuze en kies je de juiste draadeindschaar voor jouw klus.

Lees meer

Hoe werkt een draadeindschaar?

Een draadeindschaar is een machine die je gebruikt voor het creëren van een zuivere draad. Hier kun je de moer direct opdraaien. Het is daarnaast mogelijk om draadeind te knippen in verschillende materialen. Het grote voordeel van een draadeindschaar is dat er geen vonken of slijpsel vrijkomt bij het knippen. Hierdoor kun je een stuk veiliger werken. De draadeindschaar is een gebruiksvriendelijke machine die in tal van toepassingen gebruikt kan worden. Welke draadeindschaar voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van jouw wensen en eisen.

Burghouwt’s keuze: de beste draadeindschaar

Burghouwt kiest voor Makita als beste merk draadeindschaar. De keuze komt voort uit de goede prijs-kwaliteitverhouding die de producten van het merk hebben. In het assortiment van Burghouwt kom je dan ook enkele zeer goede draadeindscharen van Makita tegen. De scharen zijn niet alleen voorzien van een koolborstelloze motor, maar knippen ook zeer veel draadeind per acculading, waardoor je snel en nauwkeurig werkt. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt de Makita draadeindschaar niet voor niets een van de topproducten. Burghouwt’s keuze voor Makita is dan ook gemaakt op basis van bovenstaande punten.

Zo maak je de beste keuze voor een draadeindschaar

Wil je een goede draadeindschaar aanschaffen? Dan wil je natuurlijk weten waar je op moet letten. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten in het vinden van de juiste draadeindschaar voor jouw klus.

-
  • Vermogen: een goede draadeindschaar werkt op een accu die lang meegaat. Een goed vermogen voor een draadeindschaar ligt rond de 10,8 V. Zo ben je verzekerd van genoeg kracht voor het uitvoeren van je klus.
  • -
  • Gemak: kies een draadeindschaar die meteen gereed is voor gebruik. Het is extra makkelijk als er een zuivere draad wordt gecreëerd waar een moer meteen opgedraaid kan worden.
  • -
  • Draadeind: voor welke draadeind is de schaar geschikt? Een goede draadeindschaar knipt draadeind M6 en M8 in zowel staal als RVS, maar kan ook draadeind M10 in staal knippen.
  • -
  • Extra’s: kijk of de draadeindschaar is voorzien van handige extra’s waar je optimaal gebruik van kunt maken, zoals ingebouwde ledverlichting.