Betontrilnaalden

Burghouwt helpt je graag met het goed uitvoeren van iedere klus. Je vindt hier dan ook niet voor niets een ruim assortiment van goede betontrilnaalden. De juiste betontrilnaald stelt je in staat om beton zo hard en sterk mogelijk te maken. Voordat je een keuze maakt is het van belang dat je weet waar je naar op zoek bent en welke eisen jij stelt aan een goede betontrilnaald. Hier lees je de belangrijkste aandachtspunten, ontdek je Burghouwt’s keuze en kies je de juiste betontrilnaald.

Lees meer

Dit moet je weten over betontrilnaalden

Betontrilnaalden worden gebruikt voor het sterk en hard maken van beton. Bij beton storten is het mogelijk dat er lucht vrijkomt: het is dan belangrijk om het beton te verdichten. In dit geval kun je het beton bewerken met een betontrilnaald. Deze machine zorgt ervoor dat de substantie dicht tegen elkaar zit. De betontrilnaald bestaat uit een holle, metalen buis waar een ronddraaiend element in zit. De trilnaald gaat trillen, waardoor de luchtbellen uit het beton verdwijnen en je te maken hebt met hard en sterk beton.

Burghouwt’s keuze: de beste betontrilnaald

Burghouwt kiest voor Makita als het beste merk voor betontrilnaalden. De keuze is gebaseerd op de grote voordelen die een Makita betontrilnaad met zich meebrengt. In de eerste plaats heb je optimale vrijheid omdat je te maken hebt met een accu betontrilnaald. Daarnaast is de trilnaald op meerdere manieren vast te houden, waardoor je niet snel vermoeidheid voelt in hand en pols. Het gebruiksgemak van een Makita betontrilnaald zorgt niet alleen voor makkelijker en sneller werken, maar ook voor betere resultaten. Kortom, Makita is Burghouwt’s keuze als het gaat om een gebruiksvriendelijke en professionele betontrilnaald.

De juiste betontrilnaald kiezen

Er zijn enkele aandachtspunten om op te letten wanneer je een betontrilnaald gaat aanschaffen. Hier vind je alle punten op een rij, zodat het makkelijker is om deze mee te nemen in jouw zoektocht naar de juiste betontrilnaald:

-
  • Toepassing: er zijn meerdere soorten betontrilnaalden verkrijgbaar. Is er sprake van een betonconstructie met veel betonijzer, dan kan er alleen gewerkt worden met een zeer dunne trilnaald.
  • -
  • Vermogen: een betontrilnaald met snoer heeft een vermogen van maximaal 1 PK. Een betontrilnaald met accu heeft een vermogen van 18V. De accu betontrilnaald biedt meer bewegingsvrijheid tijdens het gebruik, omdat er geen sprake is van een snoer. Hoe hoger het vermogen, hoe beter de prestaties van het apparaat.
  • -
  • Trilsnelheid: gemiddeld heeft een betontrilnaald een trilsnelheid van 13.000 trillingen per minuut. Er zijn ook nog betere modellen met een trilsnelheid van 14.000 trillingen per minuut.
  • -
  • Omvang: een snoerloze en compacte betontrilnaald is niet alleen makkelijk te dragen, maar is ook een stuk makkelijker om overal mee naartoe te nemen. Let dan ook op het gewicht en de omvang bij het uitkiezen van een betontrilnaald.