Multitools

Het is voor iedere vakman een aanrader om een multitool aan te schaffen en bij Burghouwt helpen we je dan ook graag met het vinden van de beste multitool, het gereedschap dat je gebruikt voor tal van uiteenlopende klussen. Voordat je dit veelzijdige stuk gereedschap aanschaft is het belangrijk om te weten waar je dit voor kunt gebruiken en wat voor jou de beste keuze is: er zijn tientallen uitvoeringen beschikbaar. Wij staan voor je klaar met advies en laten je zien hoe je in 4 stappen de juiste multitool aanschaft.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Bekijk de toepassingen van multitools

Zoals de naam al doet vermoeden is een multitool geschikt voor meerdere taken. Het is dan ook goed om te weten wat je allemaal kunt doen met een multitool. Dit lees je in onderstaand overzicht:

 • Schuren: het opzetstuk voor schuren zet je op de multitool, waarna je heel gemakkelijk kleinere oppervlakten kunt schuren.
 • Snijden: met een multitool snijdt je onder andere met veel gemak in kunststof, hout en metaal.
 • Slijpen: het slijpen, reinigen en polijsten van een object doe je ook eenvoudig met de multitool.
 • Schrapen: het wegschrapen van lijm- of verfresten kan met de multitool, dankzij het opzetstuk voor schrapen.
 • Boren: er zijn verschillende soorten boren die je op de multitool kunt bevestigen om zo een gat te boren in diverse objecten.
 • Zagen: zagen met een multitool is mogelijk met het juiste opzetstuk. Hiermee kun je bijvoorbeeld in een houten plank zagen.

Burghouwt’s keuze: de beste multitool

Burghouwt kiest voor Fein als beste merk voor multitools. De keuze is gebaseerd op de veelzijdigheid van het apparaat en de ruime omvang van de mogelijkheden die je hiermee hebt. De Fein multitool is voorzien van maar liefst 60 accessoires waardoor je heel wat werkzaamheden kunt uitvoeren. Denk hierbij aan zagen in kunststof, metaal en hout, tegels uitsnijden, lijmresten verwijderen, tapijten en siliconenvoegen snijden en meer. Dankzij het vermogen van 18V is het apparaat zeer krachtig en kun je hier lange tijd goed mee overweg. De kwaliteit van Fein en de vele accessoires die je krijgt meegeleverd zijn voor Burghouwt genoeg redenen om Fein multitool als de beste keuze aan de prijzen.

In 4 stappen naar de juiste multitool

 • Uitvoeren: de multitool is te gebruiken bij heel veel werkzaamheden, maar niet alles. Het is dan ook slim om eerst na te gaan wat je gaat doen en of je de multitool hier voor nodig hebt.
 • Type multitool: wil je gaan zagen? Dan moet je een multitool kiezen met een oscillerende beweging, waarbij de motor een opgaande beweging maakt. Niet iedere multitool is hier geschikt voor. Voor boren en graveren is een multitool met roterende beweging nodig.
 • Vermogen van de multitool: veel vermogen is aan te raden wanneer je de machine veel achter elkaar zult gaan gebruiken. Voor klusjes in en rondom het huis is een multitool met lager vermogen voldoende.
 • Aandrijving: een multitool op accu zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Een multitool op netstroom biedt ook voordelen: je hoeft het apparaat nooit op te laden.