Mengstaven en overige toebehoren

Bij goed gereedschap zijn ook accessoires onmisbaar. Bij Burghouwt helpen we je dan ook graag met het vinden van de beste producten voor jouw klus. Ga je een mengmachine aanschaffen? Dan kun je hier terecht voor een ruim aanbod van mengstaven en toebehoren. Deze zijn onmisbaar in je gebruik van een mengmachine. Bekijk hier het complete aanbod en lees de belangrijkste aandachtspunten bij het vinden van een goede mengstaaf. Zo kies je altijd voor kwaliteit en ben je verzekerd van een goede uitvoering van jouw klus.

Lees meer

Hier moet een goede mengstaaf aan voldoen

-
  • Breed inzetbaar: een goede mengstaaf is geschikt voor het mengen van diverse materialen, zoals verf, mortel, lijm en pleister. Hoe breder inzetbaar een mengstaaf is, hoe meer je hier aan hebt.
  • -
  • Goede werking: een mengstaaf moet een materiaal goed mengen, zonder dat er weerstand ontstaat in het te mengen materiaal.
  • -
  • Weinig opspatten: in het geval van een mengstaaf is het belangrijk dat het te mengen materiaal zo min mogelijk opspat uit de emmer. Zo ontstaat er geen vuil en maak je optimaal gebruik van al je materiaal.
  • -
  • Omvang: hoe meer materiaal je moet mengen, hoe belangrijker de omvang van de mengstaaf wordt. Er zijn heel veel grote mengstaven verkrijgbaar die je direct op de mengmachine kunt monteren.
  • -
  • Eenvoudige bevestiging: een goede mengstaaf is heel gemakkelijk aan de mengmachine in kwestie te bevestigen.

Burghouwt’s keuze: de beste mengstaven en toebehoren

Burghouwt kiest voor Festool en Makita als beste merken voor mengstaven en toebehoren. De mengstaven van Festool hebben in de eerste plaats een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar zijn daarnaast ook breed inzetbaar. Zo kunnen ze voor menggoed tot 25 kg worden ingezet. Verder worden vaste stoffen die zich hebben afgezet goed gemengd door de mengstaaf. Makita biedt talloze mengstaven die uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik. Of je nu pleister of beton moet mengen: dit is geen enkel probleem wanneer je een Makita mengstaaf op je mengmachine bevestigd. Dit maakt beide merken de beste keuze wanneer je zoekt naar een goede en betrouwbare mengstaaf voor jouw klus.

Hoe kies je de beste mengstaven en toebehoren?

De beste mengstaven en toebehoren kiezen doe je voornamelijk door eerst te kijken naar de klus die jij gaat uitvoeren. Wat ga je precies mengen en wat voor soort mengstaaf heb je hiervoor nodig? Het is ook mogelijk dat je nog andere accessoires nodig hebt om zo nog sneller en beter te kunnen werken. Een ander belangrijk punt is de aansluiting: deze moet goed passen bij de mengmachine die je hebt. Let tot slot ook op het merk van de mengstaaf. Er zijn tal van merken verkrijgbaar, maar de kwaliteit kan flink verschillen. Bij Burghouwt staan we voor verstandig bouwen en kun je dan ook alleen terecht voor de kwalitatieve mengstaven van de beste merken.