Meters

De slogan ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze zienswijze. Bij Burghouwt doen we er alles aan om onze klanten aan te zetten tot verstandig bouwen. En dit gebeurt onder andere met de keuze voor kwalitatief gereedschap en goede accessoires. Ben je op zoek naar een goede meter voor je luchtgereedschap? Burghouwt helpt je graag bij het maken van een verstandige keuze. Hier blijf je op lange termijn van profiteren en dat is precies wat wij willen bereiken.

Lees meer

De voordelen van kwalitatieve meters

Het aanschaffen van een goede meter brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats kun je hiermee altijd de luchtdruk meten: bijvoorbeeld van een compressor. Dit maakt het gebruik van de compressor en de daarbij behorende accessoires een stuk makkelijker. Een goede meter vormt dan ook een onmisbare accessoires als het gaat om het gebruik van luchtgereedschap. Kies je voor gereedschap waarbij je de luchtdruk handmatig instelt? Dan is het aanschaffen van een meter zeker aan te raden, omdat je hiermee precies ziet wat de luchtdruk is en ben je beter in staat het gereedschap aan te passen.

Aandachtspunten bij het kiezen van een meter

Waar moet je op letten wanneer je een meter gaat aanschaffen? Hier vind je een overzicht van aandachtspunten voor het kiezen van een goede meter voor je luchtdrukgereedschap. -

  • Aansluiting: bekijk welke aansluiting je nodig hebt om de meter te bevestigen aan de compressor. Een goede aansluiting betekent optimaal gebruik van je meter.
  • -
  • Toepassing: er zijn meerdere soorten meters verkrijgbaar, het is altijd belangrijk om te controleren wat de toepassing is. Je hebt een goed meter nodig voor het meten van de luchtdruk: het product dat je koopt moet hier dan ook geschikt voor zijn.
  • -
  • Accessoires: zit er al een slang vast aan de meter of moet je deze er los bij bestellen? Dit zijn belangrijke aandachtspunten die ervoor zorgen dat je geen onnodige aankopen doet.