Luchtgereedschap

Burghouwt staat voor verstandig bouwen en we helpen jou dan ook graag met het vinden van het beste gereedschap. In ons assortiment luchtgereedschap vind je dan ook alleen het beste gereedschap van de beste merken. Bij Burghouwt kies je voor kwalitatieve merken en producten, waar je niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst volop gebruik van kunt maken. Bekijk hier al ons luchtgereedschap, bepaal je prioriteiten aan de hand van onze aandachtspunten en ontdek Burghouwt’s keuze voor het beste luchtgereedschap.

Lees meer

Welke soorten luchtgereedschap zijn er?

Er zijn verschillende producten die onder luchtgereedschap vallen. In het assortiment van Burghouwt kun je dan ook terecht voor een uitgebreid aanbod van producten. Hier vind je niet alleen compressors van verschillende merken, maar ook vacuümpompen, luchtpompen, luchtslangen en meer. Met luchtgereedschap maak je verschillende klussen in een werkplaats een stuk makkelijker en efficiënter. Het gebruik van luchtgereedschap vraagt om enige kennis over het instellen van de compressor, zodat je zeker weet dat je het apparaat in kwestie goed gebruikt. Onder andere tackers, slagmoersleutels, blindklinkhamers en schuurmachines kunnen aangeschaft worden als luchtgereedschap.

Burghouwt’s keuze voor het beste luchtgereedschap

Burghouwt kiest voor Contimac als het beste merk voor luchtgereedschap. Het merk staat voornamelijk bekend om de kwalitatieve compressors die je hier kunt vinden. Een goede compressor biedt genoeg kracht voor meerdere soorten luchtgereedschap: deze kun je hier gemakkelijk op aansluiten. Daarnaast worden alle Contimac compressors geleverd met een slang, zodat je het apparaat meteen kunt gaan gebruiken. Contimac is niet voor niets een van de meest gespecialiseerde bedrijven als het gaat om professionele machines, gereedschap en werkplaatsinrichting. De gunstige prijs-kwaliteitverhouding van Contimac luchtgereedschap is ook een reden om voor dit merk te kiezen.

Hoe kies je het beste luchtgereedschap?

-

  • Compressor: een goede compressor maakt het verschil in de kwaliteit van het luchtgereedschap. Hoe krachtiger de compressor is, hoe meer luchtgereedschap je hiermee kunt aandrijven en hoe soepeler de apparaten werken.
  • -
  • Soort compressor: er zijn zowel olievrije als oliegesmeerde compressors verkrijgbaar. Een olievrije compressor is milieuvriendelijk, maar maakt vaak wel wat meer lawaai. Een oliegesmeerde compressor is krachtig, maar vraagt wel om meer onderhoud.
  • -
  • Accessoires: het is belangrijk om de juiste accessoires aan te schaffen voor je luchtgereedschap. Zo is het in sommige gevallen nodig om naast de compressor ook nog een slang te kopen, maar kun je ook los het gereedschap bestellen dat je nodig hebt.
  • -
  • Type klus: kijk naar de klus die je gaat uitvoeren en in hoeverre je baat hebt bij luchtgereedschap. Moet je bijvoorbeeld het dak op en neer klimmen, dan is luchtgereedschap met slang wellicht minder prettig, omdat je dan minder bewegingsvrijheid hebt. In veel andere gevallen is luchtgereedschap precies wat je nodig hebt.