Hogedrukreinigers

Zowel doe-het-zelvers als professionals hebben veel baat bij het gebruik van een goede hogedrukreiniger. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt? Er zijn heel wat soorten hogedrukreinigers verkrijgbaar en dit kan het lastig maken om te bepalen wat de juiste optie is. Bij Burghouwt maken we het vinden van een hogedrukreiniger graag makkelijk: je profiteert in ieder geval van topkwaliteit. We selecteren alleen de beste hogedrukreinigers van topmerken. Daarnaast lees je hier ook wat Burghouwt’s keuze is voor de beste hogedrukreiniger en ontdek je de belangrijkste aandachtspunten voor je aankoop.

Lees meer

Dit moet je weten over de hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger is een geliefd gereedschap onder velen. Je kunt er een groot oppervlak relatief snel mee schoonmaken. Doordat het water onder een hoge druk wordt gespoten, kan onder andere aanslag weggehaald worden. Wil je jouw terras eens een goede schoonmaakbeurt geven of zitten je tegels in de voortuin onder de groene aanslag? Het gebruik van een hogedrukreiniger is dan de beste oplossing. Je zorgt voor een schone en veilige omgeving. Er zijn verschillende soorten hogedrukreinigers verkrijgbaar. Zo zijn er niet alleen modellen die je aansluit op een stopcontact, maar kun je ook een mobiele hogedrukreiniger aanschaffen. Zo kies je voor extra gemak.

Burghouwt’s keuze in de beste hogedrukreiniger

Burghouwt kiest voor Makita en Kranzle als beste merken voor een hogedrukreiniger. Ben je op zoek naar goede kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een ruim aanbod? Kijk dan eens naar het Burghouwt aanbod van beide merken: je vindt altijd wel iets dat aan je wensen voldoet. De hogedrukreinigers van Makita en Kranzle zorgen ervoor dat een oppervlak binnen mum van tijd schoon is. De levensduur van een Makita of Kranzle hogedrukreiniger is hoog, waardoor je verzekerd bent van een goede investering. Makita en Kranzle zijn daarom Burghouwt’s keuze in de beste hogedrukreiniger.

Aandachtspunten bij je aankoop

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede hogedrukreiniger? Denk onder andere aan de volgende zaken:

  • Toepassing: wil je een oppervlak schoonmaken of wil je er ook mee aan de slag om de planten te bestrijden met speciale middelen? Kijk goed naar welke opties een hogedrukreiniger heeft.
  • Waterdruk: de waterdruk is de kracht waarmee water uit de hogedrukreiniger spuit. Dit wordt aangeduid in bar. Hoe hoog de waterdruk moet zijn is afhankelijk van hoe hardnekkig het vuil is dat je wilt verwijderen. Hoe hoger de druk, hoe makkelijker het is om hardnekkig vuil te verwijderen.
  • Accessoires: welke accessoires worden meegeleverd? Kijk naar de aanwezigheid van opzetstukken zoals de spuitlans, de vuilfrees, de borstel en de rioolreinigingsslang.