Haakse boormachines

Burghouwt richt zich op het geven van het beste advies in het kiezen van gereedschap. Dat zie je ook bij ons assortiment haakse boormachines. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod van kwalitatief gereedschap, maar is het ook een stuk makkelijker om de best mogelijke haakse boormachine aan te schaffen. Bij het maken van deze keuze is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Burghouwt geeft je dan ook graag tips om de juiste haakse boormachine voor jouw klus te vinden.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over het gebruik van haakse boormachines

Ga je boren op moeilijk toegankelijke plaatsen? De haakse boormachine is een variant op de reguliere boormachine: dit type boormachine komt vooral van pas wanneer je een schroef moet vastzetten in een lastige hoek. Wanneer je bijvoorbeeld een keuken gaat installeren of ergens in een hoek iets moet monteren is een haakse boormachine vaak de beste keuze. Het is hiermee een stuk eenvoudiger om de klus te klaren.

Burghouwt’s keuze: de beste haakse boormachine

Burghouwt kiest voor Festool, Bosch en Makita als de beste merken voor haakse boormachines. De keuze is vooral gebaseerd op het feit dat deze merken zeer kwalitatieve haakse boormachines op de markt brengen. Dit type gereedschap is niet alleen zeer krachtig, maar ook gemakkelijk te gebruiken met cilinderkopboren en gatzagen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit gereedschap voor buiten te gebruiken, omdat het apparaat goed beschermd is tegen het binnendringen van stof en vocht. De haakse boormachines van Burghouwt staan voor kracht en kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.

4 tips om de beste haakse boormachine te kopen

  • Aandrijving: kijk goed naar de aandrijving van de haakse boormachine. Dit gebeurt meestal met accu-batterijen. Hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de machine. Met het kiezen van een haakse boormachine met een krachtige aandrijving ben je verzekerd van een goede uitvoering van iedere klus.
  • Toerental: hoe hoger het toerental, hoe meer kracht de machine kan geven bij het boren van gaten in een bepaald materiaal.li>
  • Leveringsomvang: het is daarnaast ook altijd goed om te kijken naar wat je krijgt bij je levering. Zit er een extra accu met oplader bij of kun je gebruik maken van andere handige accessoires?
  • Extra’s: het kan geen kwaad om te kijken naar de extra’s die een haakse boormachine biedt, zoals goede ledverlichting, versnellingen, een duurzame motor en meer. Dit zijn extra’s die jouw klus niet alleen sneller, maar ook aangenamer en beter laten verlopen.