Combihamers

Als fanatieke klusser nieuwe gereedschappen nodig? Als professional jouw klanten beter kunnen helpen met hoogwaardige kwaliteit hamers? Dan kan Burghouwt jou hierbij helpen. In het assortiment vind je namelijk een groot aantal combihamers en andere gereedschappen terug, zodat je een variant kan vinden die volledig bij je past. Voordat je een keuze kan maken, moet je goed weten waar je allemaal op moet letten. Hier lees je daarom alles over de aandachtspunten, wat volgens Burghouwt de beste keuze is en welke accessoires je nog meer nodig hebt voor de klusprojecten. Je kan dan snel een nieuwe combihamer aanschaffen.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zo kies je de juiste combihamers

De combihamers komen in meerdere varianten. Het is daarom niet heel eenvoudig om een keuze te maken. Voordat je gericht kan kijken naar de nieuwe hamers, kan je onderstaande aandachtspunten meenemen tijdens jouw zoektocht.

 • Toepassingen: Om ervoor te zorgen dat de combihamers goed bij de situatie passen, moet je ervoor zorgen dat je naar de toepassingen kijkt. Iedere toepassing behoeft namelijk ook andere specificaties. Hier dien je daarom rekening mee te houden als je de zoektocht start.
 • Topmerken: De combihamers zijn gemaakt door veel verschillende merken. Om ervoor te zorgen dat je de hoogwaardige kwaliteit hebt, moet je naar de topmerken kijken. Bij Burghouwt vind je een groot aantal van deze topmerken terug in het assortiment, zodat je de lange levensduur hebt.
 • Details: De details die bij de combihamers komen kijken zijn ook belangrijk voor het maken van een keuze. Kijk waar de hamers tegen bestand zijn, zodat je het aan alle klussen aanpast. Ieder detail brengt weer een andere uitwerking met zich mee en kan hierdoor ook een verschil opleveren met de eindresultaten.

Burghouwt’s keuze: de beste combihamers

Burghouwt’s keuze voor de beste combihamers is gevallen op de modellen van Bosch. Het merk heeft in de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt en de jarenlange ervaring gebruikt om producten te ontwikkelen die aan de verwachtingen van de gebruiker voldoen. Door nieuwe en oudere technologieën met elkaar te combineren doen de combihamers precies wat je ervan verwacht. Bosch staat daarnaast bekend om hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. De kwaliteit heb je nodig om voor langere tijd fanatiek te kunnen klussen en je hoeft niet snel tot een nieuwe aankoop over te gaan als je een van de modellen van dit topmerk in handen hebt.

De beste accessoires voor jouw combihamers

De combihamers zorgen ervoor dat je de grotere klussen eenvoudiger aan kan pakken. De hamers bestaan uit een groot aantal onderdelen, die direct meegeleverd zijn. Je kan dan ook nog naar andere accessoires en benodigdheden kijken. Denk aan een Mbox, waarmee je de combihamer kan beschermen. Er zijn verschillende varianten waarbij de Mbox meegeleverd is, maar ook varianten waarbij de koffer los aangeschaft moet worden. Daarnaast kan je bij Burghouwt bevestigingsmaterialen en ander gereedschap vinden. Door goed in het assortiment te kijken, zorg je ervoor dat je iedere klus goed aanpakt en de beste eindresultaten kan krijgen. Burghouwt zorgt voor de eindresultaten die je verwacht.