Machines

De grote machine opruimingsactie bij Burghouwt is begonnen. Profiteer nu van hoge kortingen op topmachines van Festool, Makita, Bosch en Fein. Klik op de banner hieronder om een kijkje te nemen! 


Machine opruiming

Burghouwt helpt jou graag met het uitvoeren van klussen en werkzaamheden. Niet voor niets zijn er daarom een groot aantal machines in het assortiment opgenomen. Iedere machine kent zijn eigen toepassingsmogelijkheden, zodat je jouw klussen tot een goed einde brengt. Het maken van een keuze is hierdoor niet eenvoudig. Het is tijdens het maken van een keuze van belang dat je weet waar je op kan letten bij het vinden van een goede machine. Hier lees je wat de belangrijkste factoren zijn, welke aandachtspunten erbij komen kijken en wat de beste keuze is volgens Burghouwt. Zo kies je snel de juiste machines voor jouw situatie.

Lees meer

Populairste producten

Zo kies je de juiste machines

 • Toepassing: Het is belangrijk dat je bij de machines als eerste oplet welke toepassingen je hiermee hebt. De beste machine moet namelijk volledig aan deze toepassingen aansluiten, zodat je de werkzaamheden uit kan blijven voeren. Kijk hiervoor onder andere naar de materialen die je bij de machines gebruikt. Op basis hiervan kun je de beste machines aanschaffen uit het assortiment.
 • Topmerken: Kies te allen tijde voor machines die gemaakt zijn van een topmerk. Deze merken zorgen namelijk voor de hoogwaardige kwaliteit die je nodig hebt op de werkvloer. Er zijn voldoende merken om naar te kijken en welke jou de beste resultaten op kunnen leveren.
 • Details: Let op de details die bij de machines komen kijken. Deze details geven bijvoorbeeld verschillen in de specificaties. Denk aan het bestand zijn tegen bepaalde omstandigheden in de ruimte, de veiligheidsmaatregelen en andere toevoegingen. Ga voor een machine die qua specificaties en details volledig bij je past en zorg ervoor dat je uitsluitend van gemakken bent voorzien op de werkvloer
Machines

Burghouwt’s keuze: de beste machines

Burghouwt kiest voor Bosch als de beste machines binnen het assortiment. Bosch maakt al heel wat jaren machines en gereedschappen, waardoor je er veel kwaliteit en functionaliteiten bij kan verwachten. De machines komen in een groot aantal varianten en je hebt ook de mogelijkheid om een volledige set aan te schaffen. Bosch zorgt er daarbij voor dat er voldoende veiligheid geboden is en je iedere machine qua specificaties volledig aan jouw wensen aan kan sluiten. Burghouwt is daarbij van mening dat de machines ook een lange levensduur hebben, zodat je niet snel tot een nieuwe aankoop over hoeft te gaan.

De beste accessoires voor jouw machines

De machines van ieder merk werken uitsluitend als je hier ook de juiste accessoires voor aanschaft. Bij Burghouwt vind je daarom een groot aantal accessoires terug die jouw werkzaamheden nog eenvoudiger maken, waaronder:

 • Draagtassen: Het is belangrijk dat je de verschillende machines zo goed mogelijk opbergt. Dit kan door te kijken naar een van de draagtassen die je in het assortiment vindt. Je kan hierdoor alles ook eenvoudiger meenemen.
 • Dusttools: Als je bezig bent met machines op de werkvloer, komt hier ook veel stof bij kijken. Een dusttool aanschaffen helpt jou om hier geen hinder van te ondervinden en ervoor te zorgen dat je de werkzaamheden niet stil hoeft te leggen.
 • Grootste voorraad
  Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
 • Altijd snel geleverd
  Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
 • Advies en service
  Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.