Cirkelzaagbladen kunststof en aluminium

Bij Burghouwt stellen we ons vertrouwen in goede kwaliteit. We geloven dan ook dat je met het gebruik van topkwaliteit producten de beste resultaten behaalt. Daarom kun je bij ons ook terecht voor cirkelzaagbladen kunststof en aluminium. Want met deze tools ben je in staat om heel wat klussen te klaren. Bekijk niet alleen het complete aanbod van cirkelzaagbladen kunststof en aluminium, maar lees ook hoe je de beste keuze maakt. Zo wordt het nog makkelijker om kwaliteit aan te schaffen voor je klus: ervaar het zelf.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over cirkelzaagbladen kunststof en aluminium

Cirkelzaagbladen kunststof en aluminium zijn gemaakt van hardmetaal en zeer geschikt voor het zagen in de materialen aluminium en kunststof. Ga je aan de slag met deze materialen? Dan kun je goed gebruik maken van een cirkelzaagblad voor kunststof en aluminium. Dit type blad is gemaakt om door deze materialen te zagen en zorgt dan ook voor een snel en strak resultaat. Of je nu door een kunststof vloerplank moet zagen of door een aluminium plaat: dit is mogelijk wanneer je een cirkelzaagblad voor kunststof en aluminium op je cirkelzaag monteert.

Een cirkelzaag is een type zaag met een stalen schijf als blad. Deze wordt door middel van een motor aangedreven tot een hoog toerental. Je kunt een cirkelzaag in een zaagtafel monteren en vervolgens aan de slag gaan met het te zagen materiaal. Je kunt ook kiezen voor een handcirkelzaag. Je bent hierbij vaak wel wat meer beperkt in je mogelijkheden

De beste keuze maak je zo

Wil je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor je klus? Dan is het belangrijk om een paar aandachtspunten mee te nemen. Hier vind je een overzicht van de punten:

  • Aantal tanden: hoe meer tanden, hoe beter de cirkelzaagblad geschikt is voor materialen als kunststof en aluminium. De zaag moet 60 tot 70 tanden hebben om hiervoor geschikt te zijn.
  • Type materiaal: hoe dikker het materiaal, hoe langer de tanden moeten zijn. Lange tanden maken het bijvoorbeeld goed mogelijk om door dikke aluminium platen heen te zagen.

Bij Burghouwt vind je alle cirkelzaagbladen kunststof en aluminium op één plek. Daardoor ben je er altijd zeker van dat je kiest voor topkwaliteit. Ook ben je snel in staat een keuze te maken. Heb je hulp nodig? Dan helpen we je hier graag bij. Onze technisch adviseurs staan voor je klaar met deskundig advies. Bekijk ook alle andere opties in het Burghouwt assortiment: zo voer jij je klus optimaal uit.