Steunschijven

Wil je verzekerd zijn van topkwaliteit? Hiervoor kun je altijd bij Burghouwt terecht. Wij maken verstandig bouwen mogelijk en daarom bieden we alleen de beste producten voor iedere klus. Zo zorgen we ervoor dat jij een klus goed kunt uitvoeren en ben je in staat om het beste resultaat te halen. Ben je een ervaren professional of een beginnende doe-het-zelver? We bieden voor iedereen een ruim assortiment gereedschap en hulpmiddelen. Ook als je op zoek bent naar steunschijven vind je bij Burghouwt altijd waar je naar op zoek bent. Bekijk het aanbod op deze pagina en lees meer over de toepassing van deze schijven. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt.

Lees meer

Wat zijn steunschijven?

Een steunschijf is een los onderdeel dat je kunt toepassen bij een schuur- of slijpmachine. Wil je een haakse slijper als schuurmachine gebruiken? Dan is het nodig om de schuurschijf met een steunschijf te versterken. Op deze manier creëer je nieuwe mogelijkheden en gebruik je jouw schuurmachine voor het uitvoeren van uiteenlopende klussen. Een steunschijf is verkrijgbaar in meerdere maten en het is dan ook goed mogelijk om de geschikte steunschijf aan te schaffen.

De beste keuze maken doe je zo

Waar moet je op letten voordat je een aankoop doet? Steunschijven kopen is relatief snel gedaan, maar het is wel belangrijk om de juiste keuze te maken. Onderstaand vind je een paar belangrijke aandachtspunten waardoor het nog makkelijker wordt om de juiste steunschijf te kiezen:

  • Afmetingen: het is belangrijk om de afmetingen van steunschijven te baseren op de schroefdraadaansluiting van een haakse slijper. Let onder andere op de diameter van de steunschijf, maar ook op het type aansluiting.
  • Toepassing: controleer goed op wat voor soort haakse slijper de steunschijf past. De meeste steunschijven passen op vrijwel alle merken haakse slijpers.
  • Details: het is tot slot ook altijd belangrijk om op details te letten. Denk hierbij aan de prijs en het merk, maar ook naar de hardheid. Zo ben je in staat de beste keuze te maken. Bij Burghouwt ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit.

Bekijk de voordelen van bestellen bij Burghouwt

Bij Burghouwt ben je niet alleen verzekerd van een ruim aanbod, maar ook van de beste kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, makkelijk bestellen en snelle verzending. We maken ons niet voor niets sterk voor verstandig bouwen: we willen het voor jou graag makkelijk maken. Bekijk hier jouw opties voor steunschijven en kies gegarandeerd voor kwaliteit.

0