Slijpkoppen

Onze slogan ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ hanteren we al jaren. We willen er voor zorgen dat iedereen staat is een klus goed uit te voeren. Het maakt hierbij niet uit hoeveel ervaring je hebt. Wij maken verstandig bouwen mogelijk met het gebruik van de juiste producten: want kwaliteit en verstandig klussen gaan bij ons hand in hand. En met een ruim aanbod van slijpkoppen ben je altijd in staat om voor topkwaliteit te kiezen voor jouw slijpmachine. Op deze pagina vind je het complete aanbod, maar lees je ook meer over het gebruik van deze schijven en lees je wat je andere opties zijn in het Burghouwt assortiment.

Lees meer

Wat zijn slijpkoppen?

Slijpkoppen of freeskoppen zijn speciale schijven die je op een slijpmachine kunt monteren. Een slijpkop is een cilinder die is voorzien van diamantslijpsel. Wanneer je op zoek gaat naar slijpkoppen zal je ontdekken dat er in dit geval heel wat mogelijkheden zijn. Zo zijn er zowel zeer kleine als wat grotere schijven verkrijgbaar. Een slijpkop met kleine diameter is ideaal om toe te passen in kleine hoekjes en bij moeilijk bereikbare vormen. De grotere slijpkoppen gebruik je bij grotere oppervlakken.

Toepassingen van slijpkoppen

Slijpkoppen zijn op veel verschillende manieren toe te passen. Zo gebruik je ze voor het verwijderen van lijmresten en verf, maar ook voor andere non-ferro materialen. De grotere diamantslijpkoppen worden gebruikt voor het slijpen van onder andere beton. De brede inzetbaarheid van de slijpkop zorgt ervoor dat dit onderdeel onmisbaar is bij professionals.

Voordelen van bestellen bij Burghouwt

Waarom verder kijken als je hier verzekerd bent van een ruim aanbod, goede kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, makkelijk bestellen en snelle verzending? Bij Burghouwt maken we verstandig bouwen mogelijk en dit kun je hier zelf gaan ervaren. Bekijk de opties voor slijpkoppen en kies gegarandeerd voor kwaliteit.