Schuurschijven

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze slogan. Wij werken er dagelijks hard aan om jou als vakman te voorzien van de beste producten. Want verstandig bouwen begint met de aanschaf van goede kwaliteit gereedschap en daar willen we jou graag bij helpen. Zo ook als het gaat om de aanschaf van schuurschijven. Ontdek op deze pagina het complete aanbod van schuurschijven en lees meer over het maken van de juiste keuze in dit schuurgereedschap. Op deze manier ben je beter in staat om jouw klus nog beter uit te voeren.

Lees meer

Dit moet je weten over schuurschijven

Schuurschijven zijn de losse schuurpapieren die je op een schuurmachine kunt bevestigen om zo aan de slag te gaan met het schuren. De schuurschijven zitten op de steunschijf en blijven hier goed op vast zitten. Door het maken van schurende bewegingen ben je in staat om met de schuurschijven een strak en glad resultaat te behalen. Schuurpapier of schuurschijven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Op deze manier is het mogelijk om altijd het gewenste resultaat te behalen. Schuurpapier bestaat altijd uit een onderlaag met een deklaag van slijpmateriaal. Dit materiaal bepaalt de kwaliteit van het schuurpapier, maar ook de levensduur.

Aanbod schuurschijven bij Burghouwt

Bij Burghouwt kun je meteen het complete assortiment schuurschijven bekijken, zodat je beter in staat bent de beste keuze te maken. Het maakt niet uit wat je nodig hebt voor je schuurmachine: je vindt het hier. En omdat je ook altijd profiteert van de beste kwaliteit, is het nog makkelijker om je keuze te maken en jouw bestelling te plaatsen. Bestellen doe je eenvoudig en snel online: we maken het je graag makkelijk. Heb je andere artikelen nodig voor het uitvoeren van een schuurklus? Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt en dat ervaar je hier.