Metaalfrezen

Het gebruik van goed gereedschap is belangrijk: zo zorg je ervoor dat je jouw klus goed uitvoert. Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan een correcte uitvoering van een klus en daarom vinden we het belangrijk om alleen de beste producten aan jou aan te bieden. Met goed gereedschap ben je beter in staat je klus goed uit te voeren en profiteer je ook van het best mogelijke resultaat, daar helpen we je graag bij. Bekijk hier het complete aanbod van metaalfrezen, zodat je voor jezelf kunt bepalen wat voor jouw klus de beste keuze is. En omdat je verzekerd bent van kwaliteit, doe je gegarandeerd een goede aankoop.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over metaalfrezen

Metaalfrezen zijn speciale frezen die je toe kunt passen in de bewerking van metalen werkstukken. Het frezen van metalen valt onder de metaalbewerking: je houdt je hierbij bezig met het vormen, snijden en ponsen van metaal. Doordat een freesmachine een roterende beweging maakt, ben je goed in staat om uitsparingen, gleuven en gaten in metaal te maken. Er zijn verschillende soorten metaalfrezen verkrijgbaar, waardoor het goed mogelijk is om uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren. Je kunt hier onder andere terecht voor:

  • Frees metaal kegelvorm: een frees met een puntige kop voor het
  • Frees metaal cilindervorm: een frees met een ronde, cilinder achtige kop
  • Frees metaal boorvorm: een frees met een spitskop.

De verschillende soorten metaalfrezen zijn te gebruiken voor het uitvoeren van bewerkingen aan metaal. Het is dan ook belangrijk om een goede keuze te maken op het gebied van metaalfrezen, zodat je de beste resultaten behaalt.

Hoe maak je de juiste keuze?

De juiste keuze maken doe je niet alleen op basis van het type metaalfrees, maar vooral op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Wat je met het metaal wilt gaan doen bepaalt grotendeels wat voor soort metaalfrees je hierbij nodig hebt. Daarnaast is het belangrijk om te letten op zaken zoals de afmetingen en de toepassing voor een freesmachine.

De mogelijkheden in het Burghouwt assortiment

Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van topkwaliteit: ook als het gaat om metaalfrezen. We hechten veel waarde aan verstandig bouwen bieden daardoor producten aan van de beste kwaliteit. Bekijk hier niet alleen alle opties op het gebied van metaalfrezen, maar vergelijk deze ook op prijs, toepassing, uitvoering en meer. Op deze manier weet je zeker dat je de best keuze maakt voor je klus.