Lamellenborstels

Voor iedere vakman heeft Burghouwt een ruim assortiment. Ga je voor het eerst aan de slag in je eigen huis en wil je graag topproducten gebruiken? Of ben je een ervaren professional die de beste kwaliteit aan klanten wil bieden? Bij Burghouwt vind je altijd de beste kwaliteit voor iedere klus: wat je ook gaat doen en wat je hiervoor ook nodig hebt. Ook als het gaat om lamellenborstels ben je hier op de juiste plek. Bekijk hier niet alleen alles over deze borstels, maar ook hoe je de beste keuze maakt voor je klus. Je klus goed uitvoeren? Verstandig bouwen doe je met Burghouwt en dit begint bij de keuze in goed materiaal.

Lees meer

Wat zijn lamellenborstels?

Lamellenborstels zijn speciale borstels die worden gebruikt voor het polijsten van onder andere metaalcomponenten. Een groot voordeel van lamellenborstels is dat je hiermee in staat bent om krassen en oppervlakkige beschadigingen te verwijderen. De borstels vormen zich naar het oppervlak van het werkstuk. Lamellenborstels zijn geschikt voor alle typen metaal en kunnen worden gebruikt met een rechte slijper. In het Burghouwt assortiment vind je een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van lamellenborstels en ben je in staat de beste keuze te maken.

De beste keuze maak je zo

Op zoek naar goede lamellenborstels? Dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten, zodat je zeker bent van de juiste keuze in jouw klus. Bekijk hier de voornaamste aandachtspunten in het maken van een keuze:

  • Toepassing: bepaal van tevoren altijd wat je gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt. Op deze manier ben je heel goed in staat een aankoop te doen waar je optimaal gebruik van maakt.
  • Type slijper: een lamellenborstel is vrijwel altijd toe te passen op een rechte slijper. Het is dan ook belangrijk om hier naar te kijken om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet.
  • Afmetingen: lamellenborstels zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Zorg ervoor dat je een goede keuze maakt op basis van de uit te voeren klus.
  • Let op details: geef aandacht aan details zoals de samenstelling van lamellen, de toepassing, welke afwerking je krijgt en het type verspaning.

Bekijk het online aanbod

Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van een ruim aanbod, wat je ook nodig hebt. En omdat we alleen topkwaliteit producten aanbieden is het nog makkelijker om snel een goede keuze te maken voor je klus. Of je nu een lamellenborstel nodig hebt of een van de andere onderdelen voor jouw klus: je vindt het bij Burghouwt.