Bitsets

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: dit is al jaren onze slogan. We willen er dan ook altijd voor zorgen dat je jouw klus zo goed en verstandig mogelijk uitvoert: dit kan onder andere met het gebruik van de beste kwaliteit producten. Daarom bieden we hier alleen de beste producten aan van topmerken. Zo kun jij goed aan de slag en ben je verzekerd van het best mogelijke resultaat. Ook als het gaat om bitsets vind je hier topkwaliteit: ontdek zelf je mogelijkheden. Bij Burghouwt staan we voor een ruim aanbod, betrouwbare producten, makkelijke bestelling en snelle levering: ervaar het zelf.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van bitsets

Met de aanschaf van een bitset krijg je te maken met een aantal grote voordelen. Een bitset is een compleet set dat uit veel verschillende soorten bitjes bestaat. Je bent hierdoor altijd in staat om de juiste bit te kiezen voor iedere klus. Bitsets zijn verkrijgbaar van diverse merken, maar ook voor diverse soorten bits en schroeven. Ben je op zoek naar een bitset voor Torx schroeven of Philips schroeven? Dan is hier altijd een geschikte bit voor te vinden. Omdat je heel veel verschillende soorten bitsets kunt vinden is het heel makkelijk om te bepalen wat voor jou de beste keuze is.

Hoe kies je de juiste set?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van bitsets. In onderstaand overzicht vind je de belangrijkste aandachtspunten en is het nog makkelijker om de juiste keuze maakt:

  • Inhoud: hoeveel bits zitten er in een set en welke hiervan kun je ook daadwerkelijk regelmatig gebruiken? Voor een ervaren vakman is een bitset met een ruime inhoud zeker aan te raden. Wanneer je af en toe een klus in huis uitvoert, is dit wellicht minder interessant.
  • Extra’s: het is belangrijk om te kijken of er meer in het set zit behalve bits. Sommige sets bevatten ook boortjes, pluggen en andere zaken. Je bent hierdoor meteen in staat om aan de slag te gaan met klus.
  • Levering: hoe wordt de bitset geleverd? Het is een groot voordeel wanneer het set wordt geleverd in een handige koffer die je overal mee naartoe kunt nemen en die ook meteen een duidelijk overzicht geeft in de bitjes.
  • Kwaliteit: kijk niet alleen naar de prijs of de hoeveelheid, maar ook naar de kwaliteit van de bits. Bij Burghouwt ben je verzekerd van goede kwaliteit voor je bitsets.