Geleiderails

Op zoek naar een goede geleiderails? Bij Burghouwt begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goede producten aan te schaffen en ook accessoires vallen hieronder. De waarde van een kwalitatief product is dat je er jarenlang gebruik van kunt maken: daar hechten we veel waarde aan. We geloven dat ook dat het slimmer is om te investeren in een goed product en daarom bieden we alleen kwaliteit. Bekijk hier het aanbod van geleiderails en plaats je bestelling eenvoudig en snel online: je kiest gegarandeerd voor de beste kwaliteit.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn geleiderails?

Geleiderails belangrijke onderdelen die je kunt gebruiken in combinatie met een cirkelzaag, invalzaag, decoupeerzaagmachine of bovenfrees. Een rail zorgt ervoor dat het nog makkelijker is om een rechte zaagsnede te maken. De zaag glijdt door de rail altijd over een vast punt. Op deze manier zijn de stukken die je zaagt altijd mooi recht. Een geleiderail is voorzien van een rubberen strip op het punt. De zaagsnede is hierdoor altijd splintervrij. Verder hebben alle geleiderails aan de onderkant een anti-slipprofiel. Deze zorgt ervoor dat de rail niet weg glijdt maar op zijn plek blijft tijdens het zagen.

Op deze pagina vind je niet alleen geleiderails. Je bent hier ook verzekerd van een ruim aanbod aan andere benodigdheden voor deze rails. Op deze pagina vind je ook tal van andere producten, waaronder koppelstukken voor geleiderails. Voor producten als een geleidestop, adapters, hechtlagen, klemsets en meer ben je bij Burghouwt op de juiste plek: schaf hier altijd het complete beslag aan voor je geleiderail.

De beste kwaliteit geleiderails aanschaffen doe je zo

Hoe zorg je ervoor dat je kiest voor de beste geleiderail? Niet iedere geleider is geschikt voor iedere machine. Zorg er daarom voor dat je een geleider kiest die hetzelfde merk heeft als de machine die je hiermee wilt gebruiken. Kijk altijd naar de geschiktheid van een geleiderails voor jouw machine. Het is daarnaast ook belangrijk om te letten op zaken als lengte. Dit hangt af van de klussen die je wilt gaan uitvoeren met de geleiderail.

Bestellen bij Burghouwt: ontdek de voordelen

Wij maken verstandig bouwen mogelijk. Dit realiseren we niet alleen met een ruim aanbod van geleiderails en accessoires, maar ook met aantrekkelijke prijzen. We zorgen altijd voor de beste kwaliteit, waardoor jij er zeker van bent dat je jouw klus goed uitvoert. Je plaatst je bestelling heel eenvoudig en snel online. Bekijk je mogelijkheden en kies gegarandeerd voor topkwaliteit en snelle levering. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt.’