Kantenfrezen

Bij Burghouwt ben je altijd op de juiste plek voor het aanschaffen van de juiste producten voor jouw klus. Ook als je zoekt naar kantenfrezen vind je hier een ruim aanbod van je opties. Met alle kantenfrezen op één plek ben je sneller in staat om een keuze te maken. Je bent ook verzekerd van kwaliteit: we bieden kwalitatieve producten die niet alleen duurzaam zijn, maar die het ook mogelijk maken om jouw klus verstandig uit te voeren. Bekijk hier alle kantenfrezen in het aanbod en ontdek wat voor jouw project de juiste keuze is. Hulp nodig? Hier lees je ook meer over het maken van de beste keuze.

Lees meer

De werking van kantenfrezen

Een kantenfrees is een machine waarmee het mogelijk is om hout te bewerken. Met dit type frees zorg je ervoor dat je houten werkstukken een mooie, afgewerkte rand geeft. Er zijn verschillende werkzaamheden die je uitvoert met een kantenfrees. Zo kun je randen van een houten werkstuk polijsten tot deze glad en gaaf is. Daarnaast kun je ook groeven frezen in de zijkant van een werkstuk maken. Verder is het met de kantenfrees mogelijk om een decoratieve vorm in een werkstuk te sculpteren. Voor onder andere houtbewerkers is het gebruik van een kantenfrees aan te raden. Ook in de bouw wordt dit type frees gebruikt.

Voor jouw klus de juiste keuze maken: dat doe je zo

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt voor een kantenfrees? Het is in dit geval belangrijk om te weten waar je op moet letten. Onderstaand vind je dan ook een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten voor het uitkiezen van een kantenfrees:

  • Freesvoet: een kantenfrees heeft een tangvormige voet. Dit maakt het mogelijk om strak langs de rand van een werkstuk te gaan. Het is belangrijk dat de freesvoet plat is zodat deze goed over je werkstuk heen kan geleiden.
  • Accu of netstroom: kijk naar het gebruik van de kantenfrees. Een toestel op accu is prettiger, omdat je hiermee optimale bewegingsvrijheid hebt. Met een accu op netstroom zorg je er wel voor dat je langer door kunt werken.
  • Prijs: kantenfrezen zijn verkrijgbaar in meerdere prijscategorieën. Bij Burghouwt vind je goede kantenfrezen waarmee je gegarandeerd kiest voor de beste kwaliteit.

Bekijk het complete aanbod bij Burghouwt

Waar je ook naar op zoek bent en welke klus er ook op de planning staat: bij Burghouwt is het nog makkelijker om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Het duidelijke assortiment en het ruime aanbod zorgen ervoor dat je verzekerd bent van de juiste keuze. Daar helpen we je ook graag bij, en daarom maken we bestellen van topkwaliteit producten extra makkelijk. Wil je zelf de voordelen ervaren van bestellen bij Burghouwt? Plaats vandaag nog je bestelling voor kantenfrezen online.