Groeffrezen

Ben je op zoek naar groeffrezen? Dit specifieke soort frees is geschikt voor het creëren van verschillende resultaten. Bij Burghouwt vind je een overzicht van jouw mogelijkheden op het gebied van groeffrezen. Bekijk hier niet alleen een ruim aanbod maar kies ook gegarandeerd voor de beste kwaliteit. Daar hechten we veel waarde aan, want wij geloven dat de beste kwaliteit bijdraagt aan het behalen van een goed resultaat. Op deze pagina vind je het complete aanbod en ontdek je hoe je de beste keuze maakt voor jouw klus.

Lees meer

Dit moet je weten over groeffrezen

Een groeffrees is een gereedschap die je op een freesmachine kunt plaatsen. Je kiest hiermee voor een specifieke soort frees waarmee het mogelijk is om een groef van een bepaalde vorm en bepaalde diepte te frezen. De groeven worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Je kunt hierbij denken aan het maken van een veer-en-groef- of deuvelverbinding. Ook voor het frezen van een slotgat of een groef voor deur- en raambeslag is het mogelijk om groeffrezen te gebruiken.

Er zijn soorten groeffrezen in het Burghouwt assortiment te vinden. Je bent hierdoor altijd in staat de beste keuze te maken voor je klus. Bekijk niet alleen de verschillende soorten, maar ook materialen en afmetingen. Omdat je alle groeffrezen op één plek vindt, is het nog makkelijker om snel een keuze te maken. Hulp nodig? Onze technisch adviseurs staan altijd voor je klaar om je te helpen met het vinden van de beste groeffrezen.

Hoe maak je de beste keuze?

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten in de aanschaf van groeffrezen. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

  • Toepassing: het type groeffrees dat je kiest is sterk afhankelijk van de toepassing. Een groef voor een slotgat is veel dieper dan een groef voor een houtverbinding.
  • Soort machine: je kunt groeffrezen aanschaffen voor bovenfrezen, maar ook voor freestafels en andere machines. Het is bij Burghouwt gemakkelijk om een goede keuze te maken.
  • Diameter: let op de maximale freesdiameter die een freesmachine aankan. Een verkeerde diameter zorgt ervoor dat jij je klus niet goed kunt uitvoeren en het is dan ook belangrijk hierop te letten.

Bekijk hier het Burghouwt aanbod

Waar je ook naar op zoek bent, en welke klus je ook gaat uitvoeren: bij Burghouwt vind je altijd een ruim aanbod en ben je in staat de beste beslissing te maken voor ieder project. We staan voor je klaar met kwalitatieve groeffrezen en andere producten. Bekijk het aanbod in de overzichtelijke webshop, vergelijk je mogelijkheden en kies topkwaliteit voor je klus.