Fasefrezen

De beste kwaliteit gereedschap voor een goede prijs: dat vind je altijd bij Burghouwt. Hier ben je verzekerd van gereedschap en andere belangrijke materialen die jij mogelijk nodig hebt voor je project. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop: we kunnen jou op deze manier helpen met verstandig bouwen. Dit doen we met het aanbieden van producten die goed zijn voor mens en milieu. Ben je op zoek naar fasefrezen? Dan ben je verzekerd van een ruim aanbod. Ontdek je mogelijkheden bij Burghouwt en kies voor topkwaliteit: verstandig bouwen doe je samen met ons.

Lees meer

Dit moet je weten over fasefrezen

Een fasefrees is een type frees die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Er zijn heel veel soorten frezen verkrijgbaar, waardoor het altijd mogelijk is om jouw klus op de goede manier uit te voeren en te profiteren van het beste resultaat. Met frezen kun je materiaal bewerken of verwijderen. Met een frees snijd je horizontaal door het materiaal heen en bij een boor is dit meestal verticaal voor het maken van gaten. Door te kiezen voor een geschikte frees ben je in staat om te profiteren van het best mogelijke resultaat.

Voordelen en toepassingen van fasefrezen

Wat zijn de manieren waarop je fasefrezen kunt toepassen? Je gebruikt een fasefrees voor het aanschuinen van kanten, maar ook voor het bewerken van plaatmateriaal, hout of kunststof. Ook voor de meer massieve houtsoorten is het mogelijk om een fasefrees te gebruiken. Het gebruik van een goede fasefrees zorgt voor meerdere voordelen. Zo ben je niet alleen in staat om de klus goed uit te voeren, maar kies je ook voor het best mogelijke resultaat. De fasefrezen in het Burghouwt assortiment zijn uitgerust met een lager, waardoor je profiteert van een goede geleiding.