Diamantboren

Het maakt niet uit wat je nodig hebt en wat de klus is die je gaat uitvoeren: bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. We bieden de beste producten aan voor ieder project. En met de keuze uit duizenden artikelen ben je altijd in staat een goede keuze te maken. Op deze pagina vind je alle diamantboren op één plek, waardoor het nog makkelijker is om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Bestellen is eenvoudig en daarnaast profiteer je bij Burghouwt ook altijd van snelle levering. Wij maken het bestellen van topkwaliteit diamantboren voor jouw klus graag makkelijker.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn diamantboren?

Diamantboren zijn zeer sterke boren waarmee het mogelijk is om grote gaten te boren in beton en baksteen. Diamantboren zijn geschikt voor zowel harde als zachte steensoorten. Welk type boor je nodig hebt is dus grotendeels afhankelijk van het materiaal waar je in wilt boren. Er zijn meerdere manieren waarop je gebruik kunt maken van diamantboren. Je hebt onder andere de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende opties:

  • Nat boren: je gebruikt hierbij een speciale diamantboormachine waar je een waterslang op aansluit. Deze waterslang regelt de toevoer van water. De boor wordt goed gekoeld tijdens het gebruik, maar je hebt ook veel minder last van stof. Je bent hiermee in staat grote gaten te boren in beton.
  • Droog boren: door gebruik te maken van de juiste boor kies je ook met droog boren voor uitgebreide toepassingen. In sommige gevallen kun je geen grote gaten in beton boren, maar wel in zachtere steensoorten, zoals baksteen of kalkzandsteen. Met het gebruik van de juiste tools is dit wel mogelijk.

Hoe maak je de beste keuze in je klus?

De beste keuze maken voor je klus doe je door rekening te houden met een aantal zaken. Kijk ten eerste naar het materiaal waar je in wilt boren. Op basis hiervan bepaal je heel makkelijk wat voor soort diamantboor je hiervoor nodig hebt. Daarnaast is het slim om te kijken naar je opties voor nat- en droogboren. Ook hiermee is het een stuk makkelijker om de juiste toepassing te vinden.

Bestellen bij Burghouwt: verzekerd van topkwaliteit

Plaats je een bestelling voor diamantboren bij Burghouwt? Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Omdat we alleen samenwerken met topmerken hoef je nooit in te leveren op kwaliteit maar profiteer je nog steeds van een aangename prijs. Bekijk hier het complete aanbod van diamantboren, vergelijk de opties en plaats jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk naar je toekomt, zodat jij aan de slag kunt gaan met je klus.