Betonboren

Bij Burghouwt bieden we alleen de beste producten aan voor jouw klus. Voor ons is het belangrijk dat jij in staat bent je klus verstandig uit te voeren. En door gebruik te maken van topkwaliteit duurzame betonboren profiteer je van het beste resultaat. Ontdek hier het aanbod van betonboren bij Burghouwt en ervaar zelf dat verstandig bouwen niet altijd duur hoeft te zijn. In de webshop vind je een ruim aanbod van duizenden producten: zo ben je altijd in staat om de beste keuzes te maken.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over betonboren

Betonboren zijn speciale boren die zijn gemaakt om in beton en andere harde steensoorten te boren. Een betonboor staat bekend om de stompe, beitelvormige punt aan het uiteinde. Deze lijkt vrij veel op de punt van een steenboor, maar er zit een belangrijk verschil tussen. De hardheid van deze punt is bij een betonboor net wat hoger, waardoor ook de toepassing nog breder is. Een betonboor, ook wel een hamerboor genoemd, is ontworpen om goede prestaties te leveren in normaal en gewapend beton.

Betonboren: toepassingen en voordelen

Je gebruikt een betonboor onder andere voor het boren in beton en natuursteen, maar ook steen en andere harde materialen. Het wordt aangeraden om een steenboor niet te gebruiken voor beton, terwijl je anderzijds een betonboor wel kunt gebruiken om in steen te boren. Een belangrijk voordeel van betonboren is dat je hiermee in staat bent vrij eenvoudig door een zeer hard materiaal heen te boren.

Aanbod betonboren bij Burghouwt

Wat je ook nodig hebt en waar je ook in wilt boren: met een ruim aanbod van verschillende soorten boren ben je bij Burghouwt altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Voor metaalboren, steenboren, houtboren en andere soorten boren ben je in de webshop aan het juiste adres. Bekijk je mogelijkheden en kies gegarandeerd voor kwaliteit.