Toiletbeugels/wandbeugels

Iedereen wil dagelijkse activiteiten zoveel mogelijk zelf uitvoeren. De zelfstandigheid die hierbij komt kijken, kan alleen als je de juiste hulpmiddelen aanschaft. Hier kan Burghouwt jou bij helpen. Burghouwt is er namelijk niet alleen voor de fanatieke doe-het-zelvers en professionele klussers, maar ook voor iedereen die wel wat extra hulp kan gebruiken. Het uitgebreide assortiment van toiletbeugels/wandbeugels laat dit zien. Om ervoor te zorgen dat je een passende oplossing in jouw bezit hebt, moet je wel weten waar je allemaal op kan letten. Welke aandachtspunten zijn belangrijk voor jouw zoektocht? Wat is volgens Burghouwt de beste keuze? Je leest hier alles wat je moet weten.

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan toiletbeugels/wandbeugels kiezen

  • Toepassing: De toiletbeugels en wandbeugels kennen allemaal eigen toepassingen. Het is daarom van belang dat je goed voor ogen hebt voor welke toepassing je de beugels aanschaft en waar je ze gaat bevestigen. Alleen dan kan je gerichter kijken naar de mogelijkheden in het assortiment.
  • Topmerken: Bij Burghouwt vind je uitsluitend de beste merken terug in het assortiment. De topmerken die je hier vindt, zorgen dat je hoogwaardige kwaliteit hebt en voor langere tijd van de beugels kan genieten.
  • Specificaties: Bij de toiletbeugels en wandbeugels is het ook van belang dat de specificaties volledig aan jouw wensen aansluiten. Je moet er daarom voor zorgen dat je goed voor ogen hebt welke specificaties er bij een beugel komt kijken.
  • Details: Vergeet ook niet om naar de extra details te kijken. De toiletbeugels en wandbeugels hebben verschillende eigenschappen die het verschil kunnen geven. Kijk bijvoorbeeld of deze ook bestand zijn tegen vocht of dat er een extra anti slip op zit om nog meer van te profiteren.

Burghouwt’s keuze: de beste toiletbeugels/wandbeugels

In het assortiment van Burghouwt zijn er een groot aantal toiletbeugels en wandbeugels te vinden. Bij Burghouwt kiezen we echter voor SecuCare als beste merk. Dit merk heeft een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van hulpmiddelen voor in huis. Dit levert hoogwaardige kwaliteit en veel gebruiksgemak op. De lange levensduur kan jou helpen om weer zoveel mogelijk zelfstandigheid te krijgen. Met een groot aantal specificaties en verschillende varianten is er voor iedereen wel een goede optie te vinden. SecuCare mag daarom niet meer ontbreken tijdens de klusprojecten. Burghouwt is ervan overtuigd dat je hier het meeste profijt van krijgt.

Combineer jouw toiletbeugels/wandbeugels met de juiste accessoires

De toiletbeugels en wandbeugels zijn niet het enige wat je kan verwachten in het assortiment van Burghouwt. Er zijn namelijk nog veel meer accessoires en benodigdheden terug te vinden. Denk hierbij aan:

  • Anti slip materialen: De anti slip materialen zorgen dat je veel veiligheid kan creëren in de woning. Zo kan je deze materialen in de vochtige ruimtes, zoals de badkamer, plaatsen.
  • Drempelvervangers: De drempelvervangers zijn speciaal bedoeld om over de drempels te plaatsen of de drempels mee te vervangen, waardoor een rolstoel weer eenvoudig naar binnen kan.
  • Gereedschap: Uiteraard kan bij Burghouwt gereedschap niet in het assortiment ontbreken. Je hebt de mogelijkheid om losse gereedschappen aan te schaffen voor ieder klusproject, maar kan ook voor volledige gereedschapssets kiezen.