Drempelhulp en drempelvervangers

Iedereen wil genieten van zoveel mogelijk zelfstandigheid. Burghouwt draagt hiet graag een steentje aan bij. In het uitgebreide assortiment vind je daarom alles wat je nodig hebt om de woning te voorzien van de juiste hulpmiddelen. Zo vind je onder andere een ruim assortiment aan drempelhulp en drempelvervangers terug. Het is van belang dat je goede kwaliteit in handen krijgt. Hier lees je daarom precies welke aandachtspunten er van belang zijn voor het maken van een keuze. Ook laat Burghouwt de beste keuze op het gebied van drempelhulp en drempelvervangers zien, zodat je een goede keuze kan maken en jouw huis klaar maakt voor de grote veranderingen.

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan drempelhulp en drempelvervangers kiezen

  • Toepassing: Voordat je de drempelhulp en drempelvervangers aanschaft, moet je goed kijken naar de toepassingen. Iedere toepassing behoeft andere specificaties en kan ook andere materialen opleveren. Door vooraf alles duidelijk te hebben, kan je gerichter kijken naar de mogelijkheden.
  • Topmerken: Wanneer je de beste resultaten wilt behalen, moet je kijken naar de topmerken die op de markt beschikbaar zijn. Daarom heeft Burghouwt uitsluitend de beste merken in het assortiment opgenomen en zorg je dat je de kwaliteit hebt waar je jarenlang gebruik van kan maken.
  • Specificaties: Als je de drempels en drempelvervangers aanschaft, moeten deze helemaal op jouw wensen aangepast zijn. Het is daarom ook belangrijk dat je de specificaties goed voor ogen hebt. Denk aan de afmetingen, de materialen waarvan deze gemaakt zijn en waarvoor deze allemaal geschikt zijn.
  • Details: De drempelhulp en drempelvervangers moeten ook bestand zijn tegen bepaalde invloeden van buitenaf. Het is daarom van belang dat je ook op de details let die hierbij komen kijken. Alle details zorgen er op een andere manier voor dat je weinig tot geen slijtage krijgt bij jouw hulpmiddelen.

Burghouwt’s keuze: de beste drempelhulp en drempelvervangers

De beste keuze op het gebied van drempelhulp en drempelvervangers is volgens Burghouwt SecuCare. Het is een merk waar een jarenlange ervaring bij komt kijken, waardoor je ook veel kwaliteit kan verwachten. Deze kwaliteit heb je nodig om zoveel mogelijk te profiteren van de hulpmiddelen. SecuCare ontwikkelt producten die voorzien zijn van meerdere specificaties. De afmetingen kunnen verschillen en je past de materialen eenvoudig aan de situatie aan. Je zal daarbij nooit teleurgesteld worden als je dit merk aanschaft. De hoogwaardige kwaliteit en de vele functionaliteiten zorgt ervoor dat Burghouwt deze producten aanbeveelt voor jouw woning.

Combineer jouw drempelhulp en drempelvervangers met de juiste accessoires

De drempelhulp en drempelvervangers zijn niet de enige producten waarmee je zoveel mogelijk zelfstandigheid krijgt in de woning. Daarom vind je bij Burghouwt nog veel meer accessoires in het assortiment. Denk aan:

  • Wandsteunen: Als je hulp nodig hebt bij het opstaan in bad of van de wc, kan je beugels aanschaffen die je aan de muur bevestigt. Zo kan je goed steunen en kost het opstaan minder kracht.
  • Anti slip materialen: Het is van belang dat er ook voldoende veiligheid gegarandeerd is. Je kan daarom ook naar alle anti slip materialen kijken die Burghouwt in het assortiment heeft opgenomen.