Douchezitjes

Ben je aan het kijken naar manieren om de woning klaar te maken voor de toekomst? Mobiliteit en zelfstandigheid zijn immers belangrijk als je in jouw eigen woning wilt blijven wonen. Hier weet Burghouwt alles van. In het assortiment van Burghouwt vind je daarom alles terug om deze mobiliteit te krijgen en de klusprojecten die hierbij komen kijken naar behoren uit te voeren. Zo zie je hier bijvoorbeeld ook douchezitjes in het assortiment voorbijkomen. Met een groot aantal varianten is het niet eenvoudig om een keuze te maken. Want waar moet je allemaal op letten tijdens de aankoop? En wat is volgens Burghouwt nou echt de beste keuze? Hier lees je alles wat je moet weten.

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan douchezitjes kiezen

  • Toepassing: De douchezitjes zijn speciaal bedoeld voor in de douche. Echter komen hier ook andere toepassingsmogelijkheden bij kijken. Je moet daarom eerst goed weten waarvoor jij het zitje gebruikt. Zo weet je ook beter met welke materialen je te maken krijgt tijdens het klusproject.
  • Topmerken: De douchezitjes moeten voor langere tijd meegaan. Dit kan alleen als je hoogwaardige kwaliteit in handen krijgt. Zorg daarom dat je naar de topmerken kijkt die in het assortiment van Burghouwt zijn opgenomen.
  • Specificaties: De douchezitjes zijn voorzien van een groot aantal specificaties. Je moet daarom goed voor ogen houden welke specificaties het beste bij je passen. Denk hierbij onder andere aan de manier van bevestigen en hoeveel draagkracht deze aankan.
  • Details: De details die je terugvindt bij de douchezitjes zorgen ervoor dat je voldoende gemakken ervaart. Je moet daarom ook alle details goed bekijken voordat je een keuze maakt.

Burghouwt’s keuze: de beste douchezitjes

Wil je de beste douchezitjes in jouw bezit hebben? Dan moet je volgens Burghouwt voor de douchezitjes van SecuCare kiezen. Het merk heeft een jarenlange ervaring binnen de branch, waardoor je ook alleen maar kwaliteit krijgt. Je kan een groot aantal specificaties terugvinden, welke je aan jouw wensen aansluit. Het merk maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen, welke jou voorzien van een lange levensduur. Je hoeft hierdoor niet meer naar een nieuwe oplossing te kijken. SecuCare geeft jou alles wat je nodig hebt en daarom is het Burghouwt’s keuze voor de douchezitjes geworden.

Combineer jouw douchezitjes met de juiste accessoires

Als je voor een volledige zelfstandigheid en mobiliteit wilt gaan, moet je niet alleen douchezitjes aanschaffen. In het assortiment van Burghouwt zie je nog veel meer zorghulpmiddelen terug die je toe kan passen in huis. Deze accessoires ermee combineren geven jou de gelegenheid om van alle gemakken voorzien te zijn. Je kan hierbij denken aan:

  • Wandbeugels: De wandbeugels zijn belangrijk om hulp te krijgen tijdens het opstaan. Je kan de beugels toevoegen aan het toilet of in een bad.
  • Anti slip materialen: Je moet er ook voor zorgen dat er voldoende veiligheid geboden is in de badkamer. De anti slip materialen zorgen dat je niet uitglijdt.
  • Drempelvervangers: Met een rolstoel is het niet eenvoudig om over drempels te rijden. De drempelvervangers zorgen ervoor dat je in iedere ruimte kan komen.