Anti-slip

Burghouwt zorgt ervoor dat jij klusprojecten naar behoren uit kan voeren. Met een groot aantal producten in het assortiment kan je niet alleen de klussen uitvoeren, maar ook direct de veiligheid in een pand aanbrengen. Zo heeft Burghouwt ook een groot aantal soorten anti-slip in het assortiment opgenomen. Doordat er meerdere varianten beschikbaar zijn, moet je goed weten waar je allemaal op moet letten. Hier lees je daarom welke aandachtspunten er van belang zijn tijdens de zoektocht en wat volgens Burghouwt de beste keuze is op het gebied van anti-slip oplossingen. En welke accessoires kan je hier allemaal bij vinden?

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan anti-slip kiezen

  • Toepassing: Voordat je een goede anti-slip aan kan schaffen, moet je goed weten welke toepassingen er geschikt zijn. De anti-slip kunnen namelijk niet allemaal met dezelfde materialen samengevoegd wroden. De toepassing in het achterhoofd houden zorgt dat je de beste keuze hebt.
  • Topmerken: Als je hoogwaardige kwaliteit wilt hebben, dan moet je ervoor zorgen dat je uitsluitend naar de topmerken in het assortiment van Burghouwt kijkt. De topmerken zorgen voor de beste resultaten.
  • Specificaties: Alle anti-slip zijn ontwikkeld met een bepaalda aantal specificaties. Je moet er daarom voor zorgen dat je hier ook een goed beeld van hebt. Vergelijk de specificaties met elkaar, zodat je precies weet waar je allemaal op moet letten en welke het beste bij je passen.
  • Details: Bij anti-slip is het goed om ook op andere details te letten. Zo moet je bijvoorbeeld bekijken waar de materialen tegen bestand zijn. Als je deze in de badkamer wilt gebruiken moet je bijvoorbeeld kijken naar de materialen die bestand zijn tegen vocht of water. Ook kan je kijken of de materialen bestand zijn tegen uv-straling indien dit nodig is.

Burghouwt’s keuze: de beste anti-slip

De beste anti-slip is volgens Burghouwt het materiaal van SecuCare. SecuCare is een merk dat al een jarenlange ervaring heeft met het ontwikkelen van zorghulpmiddelen, waaronder ook de anti-slip materialen die je in het assortiment terugvindt. Als je het merk in huis hebt gehaald, profiteer je direct van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door de materialen waarvan alles gemaakt is. Daarbij heeft het merk niet alleen verschillende soorten anti-slip met bepaalde eigenschappen ontwikkeld, maar ook alle andere benodigdheden om de mobiliteit en veiligheid te waarborgen in het huis. Iedereen is daarom gebaat bij het aanschaffen van de producten van SecuCare.

Combineer jouw anti-slip met de juiste accessoires

Als je de verschillende varianten van de anti-slip hebt bekeken, is het goed om ook andere accessoires en benodigdheden onder de loep te nemen. Zo zorg je er namelijk voor dat je de volledige woning aan kan passen. Bij Burghouwt vind je hier daarom alles terug wat je nodig hebt. Zo vind je hier onder andere:

  • Toiletbeugels: Toiletbeugels zijn belangrijk voor mensen die moeite hebben met opstaan. De beugels geven net iets meer steun, zodat je minder kracht hoeft te zetten met het opstaan van het toilet of uit het bad.
  • Drempelvervangers: Vergeet ook niet naar drempelvervangers te kijken, die de mobiliteit in de woning kunnen waarborgen.