Windhaken

Bij Burghouwt helpen we het je graag makkelijk maken. Je hebt hier niet alleen de keuze uit duizenden producten, maar je vindt hier ook alleen de beste kwaliteit. We helpen jou graag met het vinden van de beste producten voor jouw klus. Zo ben je in staat om een klus goed uit te voeren en profiteer je van het optimale resultaat. Ook als je op zoek bent naar windhaken ben je hier op de juiste plek. Op het gebied van ijzerwaren heeft Burghouwt een zeer ruim assortiment. Ontdek hier jouw mogelijkheden en kies gegarandeerd voor de beste kwaliteit windhaken!

Lees meer

Wat zijn windhaken?

Windhaken zijn handige haken die je gemakkelijk op een deur of luik kunt monteren. De windhaak is een rechthoekig omgebogen haak dat aan een oog kan worden bevestigd. Het oog zit vast aan de deur, terwijl de haak vast zit aan het kozijn. Je kunt de haak in het oog bevestigen, waardoor een deur open blijft staan. Deze kan niet dichtslaan door de wind. Er zijn verschillende soorten windhaken verkrijgbaar in het assortiment van Burghouwt. Bekijk zelf al je mogelijkheden en maak de beste keuze voor jouw klus!

De verschillende uitvoeringen bij Burghouwt

Bij Burghouwt heb je de keuze uit meerdere uitvoeringen van de windhaak. Zo kun je kiezen voor een windhaak met en zonder plaat. Het voordeel van een windhaak met plaat is dat deze nog makkelijker vast te maken is aan een kozijn. De plaat is voorzien van schroefgaten waarmee je deze aan een kozijn kunt bevestigen. Er zijn daarnaast ook meerdere mogelijkheden op het gebied van materiaal. Er zijn zowel uitvoeringen in RVS als verzinkt staal. Het is daardoor altijd mogelijk om een keuze te maken die perfect aansluit bij jou wensen. De aanschaf van een windhaak brengt verschillende voordelen met zich mee: ervaar ze zelf!

Windhaken kopen: dit zijn de aandachtspunten

Er zijn meerdere zaken waar je op kunt letten bij de aanschaf van een windhaak. Windhaken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, bij Burghouwt heb je de keuze uit diverse mogelijkheden. Let onder andere op de volgende punten:

-
  • Uitvoering: let goed op de uitvoering van een windhaak. Onder andere het materiaal, maar ook de afwerking spelen hierbij een rol.
  • -
  • Bevestiging: hoe wordt de windhaak vastgemaakt aan de deur en het kozijn? Een windhaak met plaat biedt hierin uitkomst.
  • -
  • Afmetingen: de afmetingen zijn een belangrijk aandachtspunt. Hiermee bepaal je of een windhaak goed op een deur of luik past.