Wielen

Burghouwt is er voor iedereen die wilt klussen. Zowel fanatieke doe-het-zelvers als professionals zijn gebaat bij het uitgebreide assortiment. Je vindt hier echter ook meerdere accessoires terug die bij jouw klusprojecten aansluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wielen, die zorgen voor meer flexibiliteit en mobiliteit. In het assortiment vindt je een groot aantal varianten terug en kan je de wielen volledig aan jouw wensen aanpassen. Je moet dan wel goed weten welke aandachtspunten er komen kijken. En wat is volgens Burghouwt een goede keuze op het gebied van de wielen? Hier lees je alles wat je moet weten, zodat je een geschikte oplossing vindt in het assortiment.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zo gebruik je de wielen

Als je de wielen aangeschaft hebt, moet je goed weten hoe je deze moet gebruiken. Het is afhankelijk van het soort wielen hoe de daadwerkelijke toepassing in zijn werk gaat. Het is te allen tijde belangrijk dat je de wielen goed vastzet. Hiervoor moet je goede accessoires en bevestigingsmaterialen aanschaffen. Door de wielen goed te plaatsen heb je veel evenwicht. Je kan het object dan goed verplaatsen. Als er een slot op de wielen zit, kan je deze ook vastzetten. Zo kan het object niet meer verschuiven na verloop van tijd en voorkom je dat je schade aanbrengt aan het object en de omgeving.

Aandachtspunten: stappenplan wielen kiezen

  • Toepassing: Het kiezen van de wielen gebeurt altijd op basis van de toepassing. Het is namelijk afhankelijk van het object hoeveel draagvermogen je nodig hebt. Ook komen er dan andere materiaalsoorten bij kijken. Zorg er dus voor dat je de toepassing goed voor ogen hebt, zodat je gerichter kan kijken.
  • Topmerken: De wielen moeten ook te allen tijde van hoogwaardige kwaliteit zijn. Deze kwaliteit zorgt er immers voor dat je een lange levensduur krijgt en niet snel tot een nieuwe klus over hoeft te gaan. De topmerken in het assortiment van Burghouwt voorkomen dat je niet zoveel mogelijk uit de wielen kan halen.
  • Specificaties: Alle wielen kennen andere specificaties. Je moet daarom goed voor ogen hebben waar je allemaal op moet letten. Denk bij de specificaties onder andere aan de grootte van de wielen, het draagvermogen en de materialen waarvan deze gemaakt zijn.
  • Details: Er zijn ook verschillende details terug te vinden bij de wielen om rekening mee te houden. De wielen moeten bijvoorbeeld bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Neem de details daarom mee in het maken van een keuze.

Burghouwt’s keuze: de beste wielen

De beste wielen zijn volgens Burghouwt gemaakt van ProTempo. Het merk heeft al langere tijd ervaring met het ontwikkelen van verschillende producten en dit kan je terugzien aan de kwaliteit waarin deze komen. Met een groot aantal specificaties zijn er altijd oplossingen te vinden die bij jouw klusprojecten passen. ProTempo besteedt daarbij veel aandacht aan de details, zodat je wielen hebt die multifunctioneel inzetbaar zijn en waarmee je voor langere tijd kan profiteren. Het merk heeft alles wat je nodig hebt om de juiste resultaten te halen en dat is precies waarom Burghouwt voor deze wielen kiest.