Pergolasteun

Het gebruik van goede materialen is belangrijk bij iedere klus. Je bent hierdoor niet alleen in staat om de beste keuzes te maken, maar je voert jouw klus ook veel beter uit en je profiteert van een optimaal resultaat. Bij Burghouwt begrijpen we dit als geen ander, en daarom vind je hier alleen de beste kwaliteit voor alle producten. Het maakt dan ook niet uit wat je nodig hebt en welke klus je gaat uitvoeren: hier ben je op de juiste plek voor topkwaliteit materialen. Ben je op zoek naar een pergolasteun? Bekijk hier al jouw mogelijkheden en ontdek hoe je de beste keuze maakt voor je klus.

Lees meer

Wat is een pergolasteun?

Een pergolasteun is een paalhouder die je kunt gebruiken voor houten kolommen. Deze wordt gestort in een betonvloer. De paalhouder is een populaire tool bij veel klussen, omdat dit de uitvoering een stuk makkelijker maakt. Onder andere voor het plaatsen van schuttingpalen is het handig om gebruik te maken van een pergolasteun. De paalhouder sla je in de grond (met grondpen) of monteer je aan de vloer (zonder grondpen) en daar kun je een paal op plaatsen. De houten paal maak je vervolgens met schroeven vast aan de steun, waardoor er sprake is van een stevige verbinding.

De mogelijkheden bij Burghouwt

Wanneer je op zoek gaat naar een pergolasteun, zul je ontdekken dat er verschillende mogelijkheden zijn. Ook in het assortiment van Burghouwt is het heel makkelijk om snel te zien wat je opties zijn. Je kunt hier onder andere terecht voor:

-
  • Met grondpen: een paalhouder voor houten kolommen die je in een betonvloer stort.
  • -
  • Zonder grondpen: een paalhouder voor houten kolommen die je monteert op een afgewerkte (beton)vloer.
  • -
  • Verstelbaar: een in hoogte verstelbare paalsteun voor de montage van houten kolommen op een ruwe of afgewerkte (beton)vloer.

Hoe maak je de juiste keuze?

Wanneer je op zoek bent naar een goede pergolasteun is het lastig om te bepalen wat de juiste keuze is voor je klus. Ga je voor een paalsteun met of zonder grondpen, of kies je voor een verstelbare pergolasteun? Het is vooral belangrijk om te kijken naar de klus die je gaat uitvoeren. Voor het plaatsen van bijvoorbeeld en schutting is het gebruik van een pergolasteun met grondpen aan te raden, omdat je deze heel makkelijk in de grond kunt slaan of in een betonvloer stort. Ga je aan de slag met een bestaande betonvloer, dan kun je het beste gebruik maken van een pergolasteun zonder grondpen. Bestel je pergolasteun gemakkelijk en snel online bij Burghouwt en ervaar zelf alle voordelen van topkwaliteit!