Kogelsnappers

De beste kwaliteit gereedschap voor een goede prijs: welkom bij Burghouwt! Hier vind je gereedschap en andere belangrijke materialen die jij mogelijk nodig hebt voor je klus. Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, omdat we jou hiermee kunnen helpen om verstandig te bouwen. Bij verstandig bouwen denken we aan het gebruik van producten die goed zijn voor mens en natuur. Ook als je op zoek bent naar kogelsnappers vind je hier een ruim aanbod van de beste producten. Ontdek zelf je mogelijkheden bij Burghouwt en kies voor topkwaliteit. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt!

Lees meer

Wat zijn kogelsnappers?

Kogelsnappers zijn speciale snappers die zijn voorzien van een kogel en een veer. De combinatie tussen deze twee onderdelen zorgt ervoor dat een deur dicht blijft en dat deze niet open waait. Een kogelsnapper is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Over het algemeen is het gebruik van kogelsnappers terug te zien bij kasten, meubeldeurtjes en andere lichte constructies. Je kunt ook gebruik maken van magneetsnappers: deze hebben hetzelfde doel, maar doen dit magnetisch in plaats van met een kogel en een veer.

Dit moet je weten over kogelsnappers

Een kogelsnapper is een van de meest gebruikte producten voor meubels. Je kunt hiermee heel makkelijk een sterke constructie maken waarbij deurtjes dicht blijven zitten. Omdat een kogelsnapper met een schroef wordt vastgemaakt, ben je ook in staat om zelf de kracht in te stellen. Je kunt de schroef indraaien tot de optimale kracht bereikt is. Een kogelsnapper is over het algemeen een goedkopere optie dan de magneetsnapper. Het doel van beide soorten snappers is hetzelfde.

Hoe maak je de beste keuze voor je klus?

De beste keuze maken voor je klus is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur. Een kogelsnapper is makkelijk te monteren en heeft een gemakkelijke werking, maar is daarnaast ook goed betaalbaar. Een magneetsnapper is vaak wat duurder, maar heeft wel een zeer eenvoudige werking. Het is aan jou om te bepalen wat de beste keuze is voor jouw klus. Vergeet daarnaast ook niet om te kijken naar de afmetingen van de kogelsnapper. De juiste afmetingen kies je op basis van de kast of deur waar je de snapper op gaat toepassen.

Bekijk je mogelijkheden bij Burghouwt

Het is bij Burghouwt heel makkelijk om snel te zien wat je mogelijkheden zijn. Je bent op deze manier verzekerd van een snelle aankoop: je kunt meteen alle kogelsnappers op één plek bekijken en de gewenste snappers bestellen. Ook ben je bij Burghouwt verzekerd van goede kwaliteit: we zorgen er voor dat jij verstandig aan de gang kunt met jouw klus. Bekijk hier alle kogelsnappers en bestel vandaag nog online!