Snappers

De beste keuze maken op het gebied van gereedschap en andere benodigdheden voor de meest uiteenlopende klussen? Bij Burghouwt ben je verzekerd van een ruim aanbod en is het nog makkelijker om te vinden wat je zoekt. En omdat we kwaliteit en verstandig bouwen hoog in het vaandel hebben staan, ben jij in staat om de beste en meest duurzame keuzes te maken voor je klus. Ook als het gaat om snappers ben je hier verzekerd van topkwaliteit. Ontdek hier al je opties voor snappers en lees hoe je de beste keuze maakt voor jouw klus!

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn snappers?

Snappers zijn speciale soorten deursluiters waarmee het mogelijk is om een deur gesloten te houden zonder dat je hiervoor een slot of draaikruk nodig hebt. Je kiest hiermee daarom voor een mooie en makkelijke sluiting. Het openen en sluiten van een deur gaat daarnaast ook volledig geluidloos. Het gebruik van snappers komt ook voor bij kasten. Er zijn verschillende soorten snappers verkrijgbaar. Je bent heel goed in staat om precies te vinden wat aan jouw wensen voldoet. Bekijk zelf al jouw opties in het Burghouwt assortiment.

Al je mogelijkheden voor snappers bij Burghouwt

Ben je bij Burghouwt op zoek naar snappers? Je bent hier in staat om alles te vinden wat te maken heeft met snappers. Het aanbod bestaat onder andere uit de volgende producten:

-
  • Kogelsnappers: door middel van een kogel en een veer zorgt de kogelsnapper ervoor dat een deur dicht blijft en niet open waait. Daarnaast is de kogelsnapper ook voor andere doeleinden te gebruiken.
  • -
  • Magneetsnappers: een snapper die er magnetisch voor zorgt dat een deur dicht blijft en niet open waait. De magneetsnapper is ook voor andere doeleinden te gebruiken.
  • -
  • Magneetsluitingen en overige producten: een magneetdeursluiter zorgt ervoor dat je jouw deur geluidloos kunt openen en sluiten, deze zijn verkrijgbaar in zowel langwerpige als ronde vorm. Ook voor stootkussens kun je in het Burghouwt assortiment terecht.
-

Zo maak je de beste keuze voor jouw klus

Welke snapper voor jouw klus de beste keuze is, is vooral afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Een magneetsnapper zorgt voor nog meer gemak, terwijl een kogelsnapper weer goedkoper in aanschaf is. Je kunt beide uitvoeringen in diverse soorten aanschaffen. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste snapper kiest voor jouw klus.

Snel en makkelijk online bestellen

Het makkelijk en snel bestellen van snappers doe je bij Burghouwt. Bekijk hier ons complete aanbod van snappers, bekijk en vergelijk je mogelijkheden en plaats met een paar muisklikken je bestelling. Daarnaast profiteer je altijd van snelle levering en kun je de topkwaliteit zelf gaan ervaren!