Pianoscharnieren

Ben je op zoek naar pianoscharnieren? Bij Burghouwt ben je op de juiste plek voor een ruim aanbod van kwalitatieve pianoscharnieren. Omdat je hier niet alleen een ruim aanbod vindt, maar ook verzekerd bent van topkwaliteit, doe je gegarandeerd een goede aankoop waar je optimaal van kunt profiteren. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze slogan. We bieden alleen topkwaliteit aan, zodat we jou kunnen helpen met het verstandig uitvoeren van jouw klus. Want wij geloven dat een goed uitgevoerde klus begint met het gebruik van goed materiaal. Ontdek het zelf!

Lees meer

Wat zijn pianoscharnieren?

Pianoscharnieren zijn speciale scharnieren die niet alleen lang maar ook dun zijn. Hierdoor worden ze vergeleken met pianotoetsen, waar de naam dan ook vandaan komt. Een pianoscharnier wordt onder andere veel gebruikt voor deuren, kleppen en kasten. Omdat pianoscharnieren lang zijn, kunnen ze een groter oppervlak bestrijken en zorgen ze voor een goede bevestiging. Daarnaast worden pianoscharnieren ook gebruikt binnen de luchtvaart en de machinebouw. De brede inzetbaarheid van pianoscharnieren zorgt ervoor dat deze scharnieren zeer veel worden gebruikt. Je hebt de keuze uit verschillende materialen: zo kun je kiezen voor scharnieren van messing en RVS. Het is aan jou om te bepalen welk materiaal jouw voorkeur heeft.

Dit zijn de voordelen van pianoscharnieren

Het gebruik van pianoscharnieren brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kun je hiermee heel gemakkelijk (kast)deuren bevestigen. Vanwege de brede inzetbaarheid is dit type scharnier voor nog veel meer andere toepassingen te gebruiken. Een goede pianoscharnier is daarnaast verzekerd van verzonken schroefgaten, waardoor je dit heel gemakkelijk kunt afwerken indien gewenst.

In 3 stappen de beste keuze maken voor jouw klus

-
  • Stap 1: Wat heb je nodig? Ga eerst goed na wat je nodig hebt voor het uitvoeren van een klus. Een pianoscharnier is vooral te gebruiken bij (kast)deuren en kleppen, maar ook voor toepassing in de luchtvaart.
  • -
  • Stap 2: Bepaal de uitvoering. Er zijn verschillende soorten pianoscharnieren, het is aan jou om te bepalen wat voor jouw klus de beste keuze is.
  • -
  • Stap 3: Kies voor topkwaliteit. Hoe beter de kwaliteit van de pianoscharnieren, hoe meer jij hier van profiteert. Zorg er dan ook voor dat je kiest voor goede kwaliteit: hiervan ben je bij Burghouwt altijd verzekerd.

Bekijk alle mogelijkheden bij Burghouwt

Ontdek op deze pagina al jouw mogelijkheden voor pianoscharnieren bij Burghouwt. Vergelijk je opties en maak de beste keuze voor jouw klus. Kom je er niet uit? Je kunt hier altijd terecht voor deskundig en persoonlijk advies. En dankzij het zeer ruime assortiment vind je altijd waar je naar op zoek bent!