Knoppen en grepen

Onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. Al jaren zetten we ons in om jou te helpen met het vinden van de beste producten. En of je nu een beginnende doe-het-zelver bent of een doorgewinterde professional: bij ons ben je altijd op de juiste plek voor goed gereedschap. Bekijk hier al jouw mogelijkheden voor knoppen en grepen voor jouw meubels: het complete aanbod op één plek ben je snel in staat de juiste keuzes te maken. Jouw bestelling plaats je gemakkelijk en snel in de webshop, zodat je deze snel geleverd krijgt op jouw adres. Ervaar het zelf en kies voor topkwaliteit!

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over knoppen en grepen

De juiste knoppen en grepen vind je allemaal bij Burghouwt. Je gebruikt een handgreep of knop voor het openen en sluiten van een deur, kast of lade. Er zijn verschillende soorten knoppen en grepen beschikbaar, het is aan jou om te bepalen wat je mooi vindt. Zo kun je kiezen voor een lange dunne handgreep, maar ook voor extra brede of juist korte handgrepen. Ook als het gaat om knoppen heb je de keuze uit verschillende vormen en formaten. Je bent hierdoor altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent.

De waarde van een goede handgreep

Een goede knop of greep heeft allereerst een zeer functionele eigenschap. Het is hiermee heel makkelijk om een deur, kast of lade te openen of te sluiten. Het is ook belangrijk dat een handgreep of meubelknop prettig in de hand ligt, waardoor het nog makkelijker wordt om iets te openen of te sluiten. Tot slot moet een handgreep of knop ook een mooie uitstraling hebben. Dit is echter afhankelijk van je eigen voorkeuren.

Zo maak jij de beste keuze voor je klus

Hoe zorg je ervoor dat je de beste knoppen of grepen kiest? Het is in de eerste plaats goed om te weten dat je keuze vooral afhangt van je eigen voorkeuren. Kijk daarom van tevoren wat je mooi vindt en wat het beste past bij de deur, kast of lade in kwestie. De handgreep moet hier wel goed oppassen en daarom is het ook altijd belangrijk om naar de afmetingen te kijken. De kleur en vorm die je kiest zijn afhankelijk van je eigen wensen. Kijk ook naar het materiaal: je doet er goed aan om voor kwaliteit te kiezen. Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Ontdek hier al je mogelijkheden voor een topkwaliteit handgreep

Bij Burghouwt vind je een ruim aanbod van knoppen en grepen: je bent daardoor altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Wil je graag een stijlvolle zwarte handgreep of wil je een eenvoudige aluminium handgreep? Er is voor ieder wat wils te vinden in het uitgebreide Burghouwt assortiment. Het is aan jou om te bepalen wat je voorkeur heeft en wat het beste aansluit bij jouw wensen en eisen.