Garderobebeslag

Je wilt jouw kleding natuurlijk zo netjes mogelijk in de kast hebben liggen. Daarom ben je bij ons verzekerd van een ruim aanbod van garderobebeslag. Alle onderdelen die onder deze categorie vallen vind je op deze pagina. Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden we alleen de beste kwaliteit producten aan, ook op het gebied van garderobebeslag. Wij geloven dat je een klus verstandig kunt uitvoeren met het gebruik van de beste producten. Voor zowel professionals als doe-het-zelvers vind je hier een aanbod van duizenden artikelen. Ontdek het zelf en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.

Lees meer

Wat valt er onder garderobebeslag?

Wanneer je op zoek bent naar goede kwaliteit garderobebeslag, heb je de keuze uit verschillende onderdelen die hieronder vallen. Bij Burghouwt in het assortiment vind je onder andere de volgende producten:

-
  • Kledingbuis: een ovale buis die je vastmaakt aan beide kanten van een kast, zodat je hier de kleding aan kunt hangen middels hangers.
  • -
  • Eindsteun: een steun die je aan beide binnenkanten van een kast hangt. Aan deze eindsteun wordt de ovale kledingbuis vastgemaakt.
  • -
  • Middensteun: de middensteun biedt extra steun wanneer je een brede kast hebt en een lange ovale buis. De steun zit aan de achterzijde van de kast vast.

Alles wat je moet weten over garderobebeslag

Garderobebeslag is onmisbaar wanneer je op zoek bent naar een slimme en makkelijke manier om kleding op te hangen in de kast. Je kunt kleding opvouwen, maar er zijn ook genoeg kasten met een grote open ruimte, waar je een kledingbuis ziet hangen. Hier hang je de kledinghangers met kleding aan. garderobebeslag is vaak gemaakt van aluminium, een sterk materiaal dat tegen een stootje kan. Je maakt hiermee dan ook een duurzame keuze: precies waar Burghouwt achter staat. Ontdek hier de mogelijkheden voor aluminium garderobebeslag.

Zo schaf je de juiste onderdelen aan

De juiste onderdelen aanschaffen? Dat doe je heel makkelijk en snel op basis van je eigen wensen. Wellicht is je kledingbuis kapot en heb je alleen een losse buis nodig. Maar het is ook mogelijk dat je een nieuwe middensteun of eindsteun nodig hebt. In dit geval heb je de keuze uit verschillende soorten steunen, waaronder een open en gesloten steun. Wat jij kiest is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren. Bekijk de afmetingen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt en kijk naar de schroefgaten, zodat je weet wat je nodig hebt om de steunen goed te monteren. Bekijk al je mogelijkheden bij Burghouwt en maak de beste keuze!