Meubelbeslag

In je zoektocht naar goede producten voor je klus kom je uit bij Burghouwt. Hier ben je verzekerd van een ruim assortiment en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Met alleen de beste kwaliteit producten kies je gegarandeerd voor de beste artikelen. Ook als het gaat om meubelbeslag ben jij hiervan verzekerd. Bekijk alle mogelijkheden in het uitgebreide assortiment en maak de beste keuzes voor jouw klus. Wat je ook nodig hebt: je vindt het hier! Bekijk hier het aanbod van meubelbeslag en schaf topkwaliteit producten aan. Wij maken verstandig werken makkelijker!

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat valt er onder meubelbeslag?

Onder meubelbeslag vallen verschillende onderdelen die je wellicht nodig hebt voor het maken van een goede constructie of het verstevigen van een meubel. Wat kun je allemaal op deze pagina vinden? Je bent hier op de juiste plek voor onder andere de volgende onderdelen:

-
 • Kast- en pianoscharnieren: alles voor het bevestigen van verschillende soorten kasten op diverse manieren.
 • -
 • Meubelsloten: losse sloten die je kunt monteren op meubels om zo een sterke vergrendeling te creëren. Meubelsloten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.
 • -
 • Knoppen en grepen: alle knoppen en handgrepen voor meubels, zoals handgrepen voor kasten en knoppen voor lades.
 • -
 • Vitrinebeslag: alles voor het vastzetten van vitrinekasten.
 • -
 • Garderobebeslag: alles voor kasten, waaronder kledingbuizen en steunen voor het ophangen van kledingbuizen.

Je vindt daarnaast nog veel meer meubelbeslag in het assortiment van Burghouwt. Denk hierbij niet alleen aan kastplankdragers en kastverbinders, maar ook aan tafelpoten, looprollen en rails, ladegeleiders en meer. Ontdek zelf alle mogelijkheden op deze pagina.

De grootste voordelen van kwalitatief meubelbeslag

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van kwalitatief meubelbeslag. Met meubelbeslag van goede kwaliteit ben je verzekerd van een sterke constructie en een langere levensduur. Hoe beter de kwaliteit van de losse onderdelen, hoe sterker de constructie wordt en hoe langer je hier van kunt profiteren. Je doet er dan ook goed aan om meubelbeslag van goede kwaliteit aan te schaffen: bij Burghouwt kies je gegarandeerd voor kwaliteit.

Zo maak jij de juiste keuze voor je klus

De beste keuze maken voor jouw klus? Dat doe je op basis van de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Kijk goed naar wat jij nodig hebt, zodat het nog makkelijker is om snel de juiste keuze te maken. Vervolgens kun je de verschillende onderdelen met elkaar vergelijken op details zoals afmetingen, materiaal en merk. Op deze manier maak je de juiste keuze voor je klus en profiteer je van een goed eindresultaat. Bekijk het complete Burghouwt aanbod en schaf topkwaliteit meubelbeslag aan!