Leuninghouders

Bij Burghouwt ben je altijd aan het juiste adres voor de beste producten. Het maakt niet uit wat je gaat doen of wat je nodig hebt: in de webshop ben je verzekerd van topkwaliteit materialen die het uitvoeren van je klus een stuk makkelijker maken. En omdat je de keuze hebt uit een ruim assortiment van duizenden artikelen, ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Ontdek zelf het ruime aanbod van leuninghouders bij Burghouwt en kies voor de beste kwaliteit. Zo maken we het aanschaffen van goede producten graag makkelijk en betaalbaar!

Lees meer

Wat is een leuninghouder?

Een leuninghouder is een houder voor een trapleuning. De houder wordt aan de ene zijde vastgemaakt aan de muur en aan de andere zijde aan de leuning. Op deze manier ben je verzekerd van een sterke constructie en zit de leuning stevig vast op de houder. Met schroeven maak je de leuninghouder vast aan de wand, maar je gebruikt ook schroeven om de leuning aan de houder te bevestigen. Je bent hier ook op de juiste plek voor het aanschaffen van afstandhouders. Deze worden gebruikt voor het op afstand bevestigen van een trapleuning. Wat je ook nodig hebt: alles met betrekking tot leuningen vind je bij Burghouwt. Met de aanschaf van een goede leuninghouder ben je in staat om een stevige verbinding te creëren. Je kiest voor een makkelijke en snelle montage waarna je verzekerd bent van een goede bevestiging aan de wand. Het gebruik van een goede leuninghouder is onmisbaar, omdat je een leuning altijd goed moet bevestigen. Een leuninghouder is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor je goed in staat bent een stijlvolle aankoop te doen die je in je interieur kunt verwerken. Met de vele mogelijkheden ben je goed in staat te vinden waar je naar op zoek bent.

Bekijk hier het complete aanbod en bestel online

Met een ruim aanbod van leuninghouders en afstandhouders ben je in staat om altijd te vinden waar je naar op zoek bent. Het is in ieder geval belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken, zodat je zeker weet dat je de juiste aankopen doet. Bekijk ook hoeveel leuninghouders en afstandhouders je nodig hebt. Door van tevoren de balans op te maken van je mogelijkheden ben je goed in staat om de juiste producten aan te schaffen. Ontdek al jouw opties voor leuninghouders bij Burghouwt en kies voor de beste kwaliteit. Heb je vragen? Hiervoor kun je altijd bij ons terecht!